ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Ανέκδοτο: Βιαστικός επιχειρηματίας και απαθέστατος ταξιτζής!!!


Ήταν κάποτε ένας επιχειρηματίας
Οι δουλειές του πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Η τύχη του ωστόσο φάνηκε να αλλάζει όταν έκλεισε επιχειρηματικό ραντεβού με μια μεγάλη πολυεθνική εταιρεία. Η κακή του τύχη όμως επανήλθε, στον δρόμο για στο αεροδρόμιο του έκλεψαν το αμάξι. Ήξερε πως το ραντεβού αυτό θα τον κάνει πλούσιο και πως δεν θα είχε δεύτερη ευκαιρία.  Σταμάτησε έναν ταξιτζή, και είπε:

-Καλέ μου κύριε, με έκλεψαν, πρέπει να προλάβω την πτήση μου, δεν έχω λεφτά αλλά θα σου δώσω την κάρτα μου, την διεύθυνση μου, ότι θες, σε παρακαλώ όμως πάνε με στο αεροδρόμιο και θα σε ξεπληρώσω άλλη φορά.

-Έχει 10 ευρώ φίλε;;;;;  (είπε ο απαθέστατος ταξιτζής)

-Μα όχι, σου είπα με έκλεψαν

-Τότε τσακίσου φύγε από το ταξί μου.

Ο πικραμένος επιχειρηματίας έφυγε, έτρεξε με τα πόδια, έκανε ωτοστόπ και κατάφερε να προλάβει την πτήση. Τα χρόνια πέρασαν και ο επιχειρηματίας πλούτισε. Καθώς έκανε μια βόλτα, περνώντας από την πιάτσα των ταξί είδε τον ¨απαθέστατο¨ ταξιτζή που πριν χρόνια του φέρθηκε τόσο άσχημα. Το ταξί του ήταν στο τέλος της πιάτσας, έτσι ο επιχειρηματίας σκέφτηκε έναν περίεργο τρόπο για να εκδικηθεί τον απαθέστατο οδηγό. Πήγε στο πρώτο ταξί της ουράς και είπε:

-Γεια σου φίλε, πόσο περίπου κάνει να με πας στο αεροδρόμιο;

-Γύρω στα 10 ευρώ

-Ωραία, και πόσο θες για να πηδή*ω την γυναίκα σου;;;

-Τσακίσου από εδώ αλήτη (είπε θυμωμένος ο οδηγός)

Ο επιχειρηματίας, έφυγε και πήγε στο δεύτερο ταξί της ουράς λέγοντας στον οδηγό τα ίδια που είπε στον πρώτο και λαμβάνοντας την ίδια ηχηρή απάντηση. Έτσι ο επιχειρηματίας πέρασε όλη την ουρά των ταξί λέγοντας στον κάθε οδηγό πόσα χρήματα θα ήθελε για να κάνει σεξ με την γυναίκα του. Έφτασε και στον τελευταίο οδηγό λοιπόν (αυτόν το απαθέστατο που του φέρθηκε άσχημα πριν χρόνια) και είπε:

-Γεια φίλε, πόσο περίπου θες για να με πας στο αεροδρόμιο

-Κανά 10 ευρώ (ο ταξιτζής δεν θυμόταν τον επιχειρηματία)

-Ωραία πάμε .......(είπε ο επιχειρηματίας  και καθώς ξεκίνησε το ταξί χαιρετούσε με πονηρό βλέμμα κάθε ταξιτζή που ρώτησε πριν στην ουρά)

www.poikilianews.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE