ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Κουτσοκούμνης: "Δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα"

Κουτσοκούμνης: `Δεν ξεκινούν τα πρωταθλήματα`
ΦΩΤΟ ΑΠΕ
Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης επιβεβαίωσε, μέσω facebook, πως έχει βρεθεί νέα ΚΕΔ, καθώς και πως το πρωτάθλημα δεν θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμένος της FIFA για την ελληνική ομοσπονδία, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, επιβεβαίωσε πως σήμερα η επιτροπή εξομάλυνσης της ΕΠΟ θα ανακοινώσει τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ.
Ωστόσο, παρά την οδηγία της FIFA για άμεση επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων, αγώνες το τριήμερο 19-21 Νοεμβρίου δεν πρόκειται να διεξαχθούν.

Η βόμβα σε εταιρεία του Κουτσοκούμνη και οι στημένοι αγώνες!


«Νομίζεις ήταν εύκολο να βρούμε την ΚΕΔ που θέλαμε, μετά τα όσα έγιναν. Ευτυχώς τελειώσαμε με αυτό αλλά δεν έχουμε χρόνο για άμεση εκκίνηση" ήταν η σχετική ανάρτηση του επιτετραμένου της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο στο Facebook, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, απαντώντας σε ερώτηση για την επανέναρξη των αγώνων.
Η αγωνιστική δεν θα γίνει αφού θεωρείται ότι δεν υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για να γίνουν οι ορισμοί και να διεξαχθούν τα πρωταθλήματα κανονικά τόσο της Super League αλλά και των υπόλοιπων κατηγοριών όπου έχουν οριστεί αγώνες και για το Σάββατο.ΠΗΓΗ: www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE