ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ανέκδοτο: Ο μουγγός ληστής, ο μπάρμαν και η μεγάλη δουλειά!!!!


 Ήταν κάποτε έναν επαγγελματίας ληστής.

Χρόνια στο επάγγελμα και ξακουστός στα άτομα της νύχτας. Ένα από τα χαρακτηριστικά του που τον έκανε διάσημο είναι πως ήταν μουγγός. Δεν γεννήθηκε έτσι, αλλά σε κάποια στιγμή της μεγάλης και πολυτάραχης καριέρας του έπαθε ένα ατύχημα και έχασε την ικανότητα της ομιλίας. Αυτό δεν τον πτόησε καθόλου, αντιθέτως συνέχισε να κλέβει.

Μια μέρα, όχι λάθος, μια νύχτα λοιπόν, έκλεψε ένα "αφεντικό της νύχτας", πήρε από το σπίτι του ένα σωρό διαμάντια και χρυσαφικά. Την άλλη μέρα λοιπόν, πήγε στο μπαρ που σύχναζε.
Για κακή του τύχη όμως, τον περίμενε εκεί το "αφεντικό της νύχτας", το οποίο του είπε:

-Ξέρεις ποιον τόλμησες να κλέψεις; Σκόπευα να σε σκοτώσω, αλλά επειδή εκτιμώ τα άτομα με θάρρος, θα σε αφήσω να ζήσεις, αν μου πεις που είναι αυτά που μου έκλεψες

Ο μουγγός βέβαια πώς να πει, αφού δεν μπορούσε να μιλήσει. Έκανε νόημα στον μπάρμαν να έρθει και να μεταφράσει τα νοήματα που θα του έκανε (ο μπάρμαν είχε εξοικειωθεί με αυτό, καθώς συναναστρεφόταν με τον μουγγό για χρόνια).

Άρχισε ο μουγγός να κάνει νοήματα, και εξήγησε στον μπάρμαν πως τα είχε κρύψει στην αποθήκη του, μέσα σε μια παλιά σόμπα.

Έτσι λοιπόν, αγριεμένο το "αφεντικό της νύχτας" ρώτησε τον μπάρμαν

-Τι σου είπε; Που τα έχει;

-Είπε πως τα ξόδεψε όλα, και αν είσαι άντρας σε προκαλεί να του ρίξεις...

www.poikilianews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE