links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

Επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην δυτική Ελλάδα την Δευτέρα και Τρίτη


Τo Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας διαβίβασε στους δήμους  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ το οποίο  εστάλη από την Γ.Γ.Π.Π. και ισχύει από Δευτέρα 19/9/2016 μέχρι και Τρίτη 20/9/2016.

Παρακαλούνται οι υπηρεσίες, που εμπλέκονται σε έργα και δράσεις για την αντιμετώπιση κινδύνων από επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα, να λάβουν τα απαραίτητα  μέτρα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους, σύμφωνα με τις σχετικές εγκυκλίους της  Γενικής  Γραμματείας  Πολιτικής  Προστασίας και τον αντίστοιχο σχεδιασμό τους.       
                            Έκτακτο  Δελτίο Πρόγνωσης Επιδείνωσης Καιρού

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ (6-7 ΜΠΟΦΟΡ) ΚΑΙ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18-09-2016. 

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:
  1. ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19-09-2016
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
  1. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20-09-2016
ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, ΚΑΙΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE