Υλικά:
- 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 250γρ βούτυρο
- 2 αυγά
- 100γρ φέτα
- 10 με 12 ελιές χωρίς το κουκούτσι
Εκτέλεση:
Χτυπάμε τα αυγά μαζί με βούτυρο στο μίξερ.Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, λίγο αλάτι και πιπέρι.
Συνεχίζουμε το χτύπημα αφού πρώτα ρίξουμε στο μίξερ τη φέτα και τις ελιές.
Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ και ψήνουμε για 50 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου