ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Μεσολόγγι: Δωρεά σχολικά είδη στη μνήμη της 22χρονης αδικοχαμένης Ειρήνης Τριανταφύλλου..

Από την «Διέξοδο» σε 146 παιδιά δημοτικού σχολείου

Σε  146 παιδιά των δημοτικών σχολείων Μεσολογγίου, Αγίου Θωμά, Αγίου Γεωργίου, Ευηνοχωρίου και άλλων σχολείων της περιοχής  μοιράστηκαν σχολικές  τσάντες γεμάτες με όλα τα αναγκαία σχολικά είδη.
Η προσφορά ήρθε από τον ιδρυτή Νίκο Κορδόση  και τους  συνεργάτες της «Διεξόδου» του Κέντρου Λόγου και Τέχνης που  αποφάσισαν, όχι μόνο για την φετινή χρονιά αλλά και για όσα χρόνια θα υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι φίλοι που θα ενισχύουν και θα υποστηρίζουν το κοινωφελές και πολιτιστικό έργο της «Διεξόδου» να επαναλαμβάνουν την χειρονομία τους προς τους μαθητές που έχουν ανάγκη.
Πρόκειται για μια κίνηση στη μνήμη της Ειρήνης Τριανταφύλλου αφού πίστη τους  είναι πως και η Ειρήνη όσο ζούσε το ίδιο θα έκανε.
Το νεαρό κορίτσι ,  η 22χρονη τότε φοιτήτρια από το Μεσολόγγι Ειρήνη Τριανταφύλλου, χάθηκε πριν από 2 χρόνια, τον Ιανουάριο του 2014. Έφυγε από τη ζωή μετά το τροχαίο που σημειώθηκε όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ στο οποίο επέβαινε επιστρέφοντας από τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη, συγκρούσθηκε με φορτηγό στα Νέα Μάλγαρα.
Μέσα στις σχολικές τσάντες οι μαθητές θα βρουν και   μια «δική» της επιστολή με την οποία  προτρέπει  τα παιδιά να γίνουν όχι μόνο άριστοι μαθητές  αλλά και να σκορπίζουν γύρω τους καλοσύνη .
http://patrastimes.gr/%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1/%ce%bc%ce%b5%cf%83%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b3%ce%b9-%ce%b4%cf%89%cf%81%ce%b5%ce%ac-%cf%83%cf%87%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b5%ce%af%ce%b4%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%bd%ce%ae%ce%bc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE