ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016

''ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ'' Ξενάγηση στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη (Βίντεο)

vrellis.jpg
Η τηλεοπτική εκπομπή ''ΑΡΩΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ'' μας ξεναγεί σε ολόκληρη την ''Ιστορία της Ελλάδας'', φτιαγμένη από τα χέρια του Έλληνα  γλύπτη, ζωγράφου και ποιητή Παύλου Βρέλλη, Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας στο Μπιζάνι Ιωαννίνων.

Στο Μουσείο θα ταξιδέψουμε στην αρχαία Ελλάδα με την επιτύμβια στήλη και την αρχαϊκή Κόρη, στο Βυζάντιο με τις αναπαραστάσεις γνωστών ψηφιδωτών, στο Μακεδονικό Αγώνα με την αγέρωχη ηρωική μορφή του Παύλου Μελά, στο Αλβανικό Έπος με τις Γυναίκες της Πίνδου αλλά και σε σύγχρονες στιγμές όπως της θρυλικής Κυράς της Ρω.

Πληροφορίες: 12ο χλμ Εθνικής Οδού Ιωαννίνων-Αθηνών, Μπιζάνι, Ιωαννίνων Τηλ. και fax:26510-92128
 - E-mail:pvrellis@vrellis.gr , URL: http://www.vrellis.gr
To εκδοτήριο εισιτηρίων λειτουργεί καθημερινά: από τις 10 π.μ. έως και τις 4 μ.μ., κατά τους μήνες Οκτώβρη έως Μάρτη και από τις 9.30 π.μ. έως και τις 5 μ.μ κατά τους μήνες Απρίλη έως Σεπτέμβρη.
6€€: Γενική Είσοδος
4€€: Οργανωμένα γκρουπ (μέσω τουριστικών πρακτορείων κ.λπ.), Φοιτητές (με επίδειξη της ταυτότητάς τους)
3€€: Άτομα 8-17 ετών, άτομα άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι (περιλαμβάνει και τους τρίτεκνους), άνεργοι (με επίδειξη της κάρτας από τον ΟΑΕΔ), Μέλη Σωματείων και Συλλόγων (γονείς και παιδιά - παρακαλούμε να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως καταστατικό, σφραγίδα, κ.λπ.)
Δωρεάν: Παιδιά κάτω των 8 ετών, Στρατευμένοι, ΑΜΕΑ (άτομα με σοβαρά κινητικά προβλήματα εισέρχονται μόνο με την βοήθεια των συνοδών τους, λόγω της ιδιαιτερότητας του χώρου), μέλη του Ε.Ε.Τ.Ε. (με επίδειξη της κάρτας μέλους τους)
http://www.vrellis.gr/high_resolution/150.jpg
Ο Παύλος Βρέλλης
  BINTEO-ΜΕΡΟΣ 1ο

 

BINTEO-ΜΕΡΟΣ 2ο
 
http://www.vrellis.gr/high_resolution/138.jpg
http://www.vrellis.gr/gp/index.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE