links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

5 Δουλειές που μπορείς να κάνεις από το σπίτι!


Το να δημιουργήσεις τη δική σου επιχείρηση μπορεί να ακούγεται πολύ φιλόδοξο και μεγάλο αλλά δεν είναι απαραίτητα κάτι πολύ δύσκολο. Μάλιστα, υπάρχουν επιχειρήσεις που μπορείς να τις ξεκινήσεις με πολύ λίγα χρήματα και χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Αν λοιπόν έχεις όνειρο να φτιάξεις κάτι δικό σου αλλά σε κρατάνε πίσω οι οικονομικοί κυρίως φόβοι σου υπάρχουν ιδέες που μπορείς να εφαρμόσεις με πολύ μικρή έως καμία επένδυση. Δες 5 επιχειρήσεις που μπορείς να ξεκινήσεις με λίγα χρήματα!

5 Επαγγέλματα που μπορείς να ξεκινήσεις από το σπίτι!

1. Σύμβουλος Social media

Τα social media είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας. Υπάρχουν όμως άτομα που χρειάζονται τα social media για τη δουλειά τους αλλά δεν ξέρουν πως ακριβώς να τα χρησιμοποιήσουν. Αν εσύ είσαι social media expert μπορείς να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές σε πελάτες που τις χρειάζονται. Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για τη διαχείριση των social media δες το course αυτό εδώ!

2. Blogging

Αν έχεις εντρυφήσει σε ένα συγκεκριμένο θέμα και το κατέχεις πολύ καλά τότε μπορείς να ξεκινήσεις ένα blog που να μοιράζεσαι αυτά που ξέρεις. Αν οι γνώσεις που προσφέρεις είναι εξειδικευμένες μπορείς ακόμα και να βάλεις μια συνδρομή ώστε να κερδίσεις έσοδα. Σε περίπτωση λοιπόν που το blog σου πάει καλά μπορεί να προσελκύσεις ακόμα και διαφημιστές που θα σε πληρώνουν για να διαφημιστούν στο blog σου.

Αν σε ενδιαφέρει το blogging και θες να φτιάξεις ένα πετυχημένο blog μπορείς να βρεις ένα σχετικό course εδώ.

Δες επίσης: 5 Συμβουλές για παραγωγική εργασία από το σπίτι!

3. Virtual Βοηθός

Αν έχεις εμπειρία στην γραμματειακή υποστήριξη και είσαι οργανωτική τότε μπορείς να τα κάνεις όλα αυτά από το σπίτι σου και να δουλέψεις ως virtual assistant. Το να απαντάς σε τηλέφωνα, email, να οργανώνεις πλάνο ραντεβού για τους πελάτες σου και άλλα παρόμοια task θα είναι μέρος των καθημερινών δραστηριοτήτων σου.

Σε περίπτωση που σε ενδιαφέρει να εργαστείς σαν virtual βοηθός απο το σπίτι μπορείς να μάθεις πολλά από αυτό εδώ το σεμινάριο.

4. Μεταφράστρια

Το να ξέρεις καλά μια δεύτερη γλώσσα σε βαθμό που να μπορείς να τη χειριστείς άψογα είναι ένα μεγάλο προτέρημα και ίσως αξίζει ακόμα και να το δεις επαγγελματικά. Μπορείς λοιπόν πολύ εύκολα να φτιάξεις τη δική σου επιχείρηση παρέχοντας μεταφραστικές υπηρεσίες σε όποιους το χρειάζονται. Από ιδιώτες μέχρι επιχειρήσεις, οι δυνητικοί σου πελάτες είναι πολλοί!

Ένα course πάνω στη μετάφραση που βρήκα πολύ χρήσιμο είναι αυτό εδώ.

5. Σπικάζ

Ζούμε στην εποχή των βίντεο και πολλές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, χρειάζονται άτομα που να χαρίζουν τη φωνή τους στα βίντεο τους. Αν λοιπόν έχεις καλή φωνή μπορείς να αυτοαπασχοληθείς στο σπικάζ, δηλαδή να δίνεις τη φωνή σου στα βίντεο. Σε περίπτωση που μιλάς και άλλες γλώσσες με άπταιστη προφορά τότε διευρύνεις πολύ την γκάμα των πελατών σου!

Αν θέλεις μερικές συμβουλές πάνω στο voice-over μπορείς να τις βρεις σε αυτό εδώ το σεμινάριο.



Πηγή ανάρτησης: www.ediva.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE