links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

Ο Καραμανλής ζητά ρουσφέτι για διορισμό Κοττάκη στην ΕΡΤ

Μετά το ρουσφέτι που ζήτησε από τον Κυριάκο και αφορούσε τη συμμετοχή του Γιάννη Παπαθανασίου στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, επανήλθε μετεκλογικά προκειμένου να έχει αιτηθεί νέο ρουσφετιού, που αυτή τη φορά σχετίζονταν με τον δημοσιογράφο Μανώλη Κοττακη.

Ναι, τον πασίγνωστο διευθυντή της ιστορικής εφημερίδας «Εστία», που εσχάτως εκδίδει -ως εκδότρια εταιρεία- και την έγκριτη εφημερίδα «Espresso». Ο Καραμανλής που δεν ξεχνά τα πάντα αντικειμενικά δημοσιεύματα που υπογράφει ο κ. Κοττάκης για τον ίδιο και την διακυβέρνηση του, θέλει να βολέψει τον στενό συνεργάτη του μεγαλοεκδότη Ιωάννη Φιλιππάκη στην δημόσια τηλεόραση.

Επειδή από το 2009 κανείς εκ των καναλαρχών δεν ασχολήθηκε με τον πολυτάλαντο τηλεοπτικό αστέρα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί σύνδρομο στέρησης των εκπομπών Κοττάκη από το τηλεοπτικό κοινό, ο Καραμανλής έσπευσε να ζητήσει την αξιοποίηση του δημοσιογράφου στην ΕΡΤ.

Άλλωστε εδώ που τα λέμε, περαν του τηλεοπτικού ταλέντου, ήρθε η ώρα να αναγνωριστεί και η συμβολή του καλού συναδέλφου στον Όμιλο Φιλιππάκη, ο οποίος Όμιλος, με συνέπεια απαξίωνε σε κάθε ευκαιρία τον Κυριάκο, έβριζε την σύζυγο του Μαρεβα και αβανταρε τον Μίμη Παπαγγελόπουλο σε οποίο σχέδιο είχε καταστρώσει εναντίον νεοδημοκρατών.

Επειδή η αχαριστία είναι κάτι που δεν διακρίνει τον σημερινό πρωθυπουργό, θεωρείται ότι το αίτημα για τον Κοττακη θα τύχει εντελώς διαφορετικής μεταχείρισης σε σχέση με την περίπτωση Παπαθανασίου, που ως γνωστόν «κόπηκε» από τα γαλάζια ψηφοδέλτια.


Αναδημοσίευση από: www.media.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE