links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Απίστευτη ιστορία: Γλάρος απήγαγε τσιουάουα από αυλή σπιτιού - Το αναζητά η ιδιοκτήτριά του!!!🐶

Γλάρος.jpg Γλάρος απαγάγει σκύλο στην πόλη Πέγκτον της Βρετανίας. Οσο απίθανη κι αν ακούγεται η είδηση, σύμφωνα με τοπικό μέσο της περιοχής, φαίνεται πως ένα μικροσκοπικό τσιουάουα βρέθηκε στο στόχαστρο του πτηνού που το άρπαξε με το ράμφος του και το σήκωσε στον αέρα, από την αυλή του σπιτιού του.

Το περιστατικό γνωστοποίησε στο Facebook η ιδιοκτήτρια του σκύλου, Μπέκα Χιλ, η οποία αναζητά το σκυλάκι της από το απόγευμα της Κυριακής. «Ο σύντροφός μου βρισκόταν στον κήπο και άπλωνε τα ρούχα, όταν ξαφνικά είδε τον γλάρο να βουτά. Σήκωσε τον Γκίζμο και τον μετέφερε στο ράμφος του τόσο μακριά, ώστε χάθηκαν από τα μάτια μας. Δεν έχω ιδέα αν τον άφησε κάπου ή που βρίσκεται τώρα» έγραφε η Βρετανίδα στην πρώτη της ανάρτηση.

Σε άλλη της ανάρτηση η 24χρονη παρακαλεί όποιον γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί της καθώς το μικρό τσιουάουα ανήκει στην μικρή της κόρη που το αναζητά. «Σας εκλιπαρώ, όποιος βρει ένα τσιουάουα είναι δικό μου και τον πήρε ένας γλάρος από τον κήπο μου. Εχω μια ιδιαίτερα ταραγμένη 6χρονη που της λείπει ο σκύλος της» γράφει για ένα από τα τρία συνολικά σκυλάκια ίδιας ράτσας που διαθέτει η οικογένεια.

Ο Γκίζμο, το τσιουάουα που άρπαξε ο γλάρος από την αυλή του σπιτιού στην παραλιακή πόλη της Αγγλίας
Ο Γκίζμο, το τσιουάουα που άρπαξε ο γλάρος από την αυλή του σπιτιού στην παραλιακή πόλη της Αγγλίας

Οι γλάροι μπορούν να γίνουν επιθετικοί

Αν και ακούγεται και είναι κωμικοτραγικό, φαίνεται πως οι γλάροι μπορούν να επιτεθούν σε μικρόσωμα ζώα. Έχουν αναφερθεί κι άλλες περιπτώσεις επίθεσης πουλιών σε σκύλους στην περιοχή. Το 2015, μια 57χρονη, βρήκε τον σκύλο της νεκρό στην αυλή της, με ένα σμήνος γλάρων να τσιμπά τη σάρκα του. Ωστόσο, η απαγωγή που αναφέρει η Μπέκα είναι μάλλον πρωτοφανής.

Η βρετανική The Sun που αναπαράγει την είδηση, παραθέτει βίντεο στο οποίο γλάρος εμφανίζεται να επιτίθεται σε λαγό. Το πτηνό, δεινός κυνηγός, κατορθώνει να καταπιεί το τρωκτικό ολόκληρο μετά την επίθεση. Παρακολουθήστε το βίντεο παρακάτω (ίσως οι εικόνες να σας προκαλέσουν ένταση).

Home

Πηγή ανάρτησης: www.iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE