links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Αστυνομία βοήθεια! Ο γείτονας… ψήνει!

chstaria (1)
Εντάξει, κάθε φορά που πιστεύεις ότι τα έχεις ακούσει όλα, κάθε φορά που νομίζεις ότι η φαγωμάρα μεταξύ μας κάπου έπιασε ταβάνι, έρχονται οι λεγόμενες καθημερινές ανθρώπινες σχέσεις για να σε διαψεύσουν.

Αυτό που λένε «να σε φυλάει ο Θεός από κακό γείτονα» ή «Θεός και γείτονας» είναι αλήθεια και μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την υγεία σου.

Να μην τα πολυλογούμε, σήμερα σε γειτονιά του φιλόξενου και πανέμορφου Αγρινίου κλήθηκε η Αστυνομία (και πήγε, τι να κάνει;) γιατί γείτονας ήθελε να της καταγγείλει άλλον γείτονα ότι ψήνει στην αυλή του! Και έβγαζαν έντονο καπνό οι μπριζόλες-δολοφόνοι του!

Ωιμέ! Μιλάμε για φανερή πρόθεση εγκληματικής ενέργειας! Κυριακάτικα ο άλλος βγήκε να ψήσει να πούμε! Και τόλμησε να βγάζει καπνό η ψησταριά του και να πνίγει τον καταγγέλλοντα… Τι να πει κανείς;

Μην νομίζει κανείς ότι γίναμε έτσι τώρα με τα μνημόνια, η κακή γειτονία είναι παλιά ιστορία, πάντα ήταν χαρακτηριστικό μας. Απλά τώρα ξεφεύγουμε σιγά-σιγά!

Να έχεις τα προβλήματά σου, να μην τρως κι από τα σκουπίδια, άρα μάλλον να νομίζουν ότι είσαι σε καλή κατάσταση- όπως λέει και μια υπουργός- και να μην σε αφήνουν να ψήσεις δυο μπριζόλες την Κυριακή, ρε φίλε…

Τι χώρα είναι τούτη; Τέτοια Ευρώπη θέμε;

ο (υ)περαστικός 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE