links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Ντελίβερι σουβλάκια με ηρωίνη σε αστυνομικό τμήμα

Ντελίβερι σουβλάκια με ηρωίνη σε αστυνομικό τμήμα
Αίθουσα ΣύνταξηςΔεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι στην διάταξη της τακτικής Ανακρίτριας Ρόδου με την οποία αφέθηκε στις 15 Σεπτεμβρίου ένας 28χρονος, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και συνελήφθη εκ νέου για άλλο παράπτωμα, όπως γράφει η Δημοκρατική της Ρόδου.

Ο 28χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 2.000 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του δύο φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Ο νεαρός άνδρας συνελήφθη εκ νέου προχθές για απόπειρα εισαγωγής στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Ρόδου, μικροποσότητας ηρωίνης.

Ο 28χρονος, που τραυμάτισε με χαρτοκόπτη έναν 29χρονο, στον λαιμό, για ασήμαντη αφορμή, το βράδυ της 13ης Σεπτεμβρίου επιχείρησε να διαθέσει ηρωίνη συνολικού βάρους 1,7 γραμμαρίων σε έναν 27χρονο Λετονό, τον οποίο είχε γνωρίσει στα κρατητήρια.
Συγκεκριμένα το βράδυ της Παρασκευής συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου παριστάνοντας τον υπάλληλο-διανομέα σουβλατζίδικου.

Σκοπός του ήταν να παραδώσει στον 27χρονο αλλοδαπό κρατούμενο παραγγελία-πακέτο με σουβλάκια, στο οποίο είχε επιμελώς κρυμμένο «φιξάκι» με ηρωίνη βάρους 1,7 γραμμαρίων.
Στο πλαίσιο εφαρμογής συγκεκριμένης διαδικασίας ελέγχων που στοχεύουν στην αποτροπή εισαγωγής απαγορευμένων αντικειμένων-ουσιών στα κρατητήρια, η ναρκωτική ουσία εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς των κρατητηρίων και κατασχέθηκε.

Χθες μετά την απολογία του ο 28χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.500 ευρώ, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του τρεις φορές κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE