links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Πέταξε στα σκουπίδια 12 έμβρυα μέσα σε γυάλες

petakse-sta-skoupidia-12-embrua-mesa-se-guales
Δώδεκα γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη, βρήκαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελοκήπους
Δώδεκα γυάλες με έμβρυα σε φορμόλη, βρήκαν υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων, τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε κάδο απορριμμάτων στους Αμπελοκήπους. 

Το αποκρουστικό υλικό των εμβρύων σε διάφορες χρονικές στιγμές της κύησης, εντοπίστηκε σε σκουπίδια στη συμβολή των οδών Καρύστου και Ιτέας, με τους υπαλλήλους να ειδοποιούν την Άμεση Δράση και το τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Η έρευνα για τον εντοπισμό του κατόχου ξεκίνησε από τα ιδιωτικά μαιευτήρια ωστόσο κατέληξε σε έναν 35χρονο, γιο πρώην διευθυντή γυναικολογικής κλινικής δημοσίου νοσοκομείου, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή. Ο 35χρονος, είχε πάει στο γραφείο του πατέρα του προκειμένου να το καθαρίσει, όπου και βρήκε τις γυάλες με τα 12 έμβρυα, τις οποίες, χωρίς να γνωρίζει τη διαδικασία και τους ερευνητικούς λόγους της κατοχής τους, τις πέταξε στα σκουπίδια μαζί με κάποια ιατρικά εργαλεία. Ο 35χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παράβαση του νόμου περί ιατρικών αποβλήτων, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
Πηγή www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE