links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

London Times: Οι Ελληνίδες εκπορνεύονται για ένα σάντουιτς

ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΠΟΡΝΗ
Σοκαριστική μελέτη από το Πάντειο Πανεπιστήμιο

Οι νεαρές Ελληνίδες, πωλούν σεξ στην τιμή ενός σάντουιτς αποτέλεσμα της εξαετούς σκληρής λιτότητας που έχει ωθήσει την ευρωπαϊκή χώρα στο χείλος του οικονομικού γκρεμού.

Αυτό γράφουν, μεταξύ άλλων, οι London Times και αναπαράγει πληθώρα ξένων μέσων με αφορμή μια μελέτη που εκπόνησε το Πάντειο Πανεπιστήμιο έπειτα από στοιχεία που προέκυψαν από ένα σύνολο 17.000 ανθρώπων που εκπορνεύονται στην Ελλάδα.

Όπως διαπιστώθηκε, οι Ελληνίδες κυριαρχούν πλέον στην βιομηχανία της πορνείας «εκτοπίζοντας» τις γυναίκες από την Ανατολική Ευρώπη ενώ το σεξ που πωλείται στην Ελλάδα είναι το φθηνότερο σε ολόκληρη την  Ευρώπη.

222
«Μερικές γυναίκες το κάνουν απλά για μια τυρόπιτα ή ένα σάντουιτς που έχουν ανάγκη να φάνε γιατί πεινάνε», λέει στους London Times ο Γρηγόρης Λάζος, καθηγητής κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. «Άλλες το κάνουν για να πληρώνουν τους φόρους, τους λογαριασμούς, τα τρέχοντα έξοδα ή για να πάρουν ναρκωτικά», προσθέτει ο καθηγητής, ο οποίος εκπόνησε την τριετή μελέτη.

Όταν η οικονομική κρίση ξεκίνησε στην Ελλάδα, η ισχύουσα τιμή για σεξ με μια ιερόδουλη ήταν 50 ευρώ. «Σήμερα έχει πέσει τουλάχιστον στα 2 ευρώ για ''συνάντηση'' 30 λεπτών. Μερικές από τις 400 αυτές απελπισμένες περιπτώσεις που εντοπίστηκαν μπορούν άνετα, σύμφωνα με τον ίδιο, να συγκριθούν με χιλιάδες άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις παγκοσμίως που κάνουν το ίδιο πράγμα «αλλά ποτέ δεν είχε γίνει τάση όπως τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης».
Ο καθηγητής είπε επίσης ότι οι Ελληνίδες κυριαρχούν πλέον σε ποσοστό 80% στην πορνεία της χώρας μας.
Ο κ. Λάζος, σημείωσε ότι η έρευνα έδειξε ότι ο αριθμός των απελπισμένων νεαρών γυναικών που προσφέρουν φτηνό σεξ, βρίσκεται σε άνοδο. Η μελέτη έρχεται έπειτα από τη σοκαριστική αποκάλυψη πριν από περίπου ένα μήνα, πως μια άνεργη μητέρα στην Ελλάδα εκπόρνευσε την 12χρονη κόρη της σε έναν ιερέα και έναν συνταξιούχο. Η μητέρα τελικά καταδικάστηκε σε 33 χρόνια κάθειρξης και της επιβλήθηκε πρόστιμο 100.000 ευρώ.

newsbeast
www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE