links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

To Facebook... γλεντά τον Φώτη Κουβέλη με απίστευτο πρωτοσέλιδο !!

to-facebook-glenta-ton-fwti-koubeli-me-apisteuto-prwtoselido
«Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, έρχεται ο Κουβέλης! Ο Τσίπρας τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά» είναι το... πρωτοσέλιδο που κυκλοφορεί στο Facebook.
«Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, έρχεται ο Κουβέλης! Ο Τσίπρας τίναξε την μπάνκα στον αέρα, τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά» είναι το... πρωτοσέλιδο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο Facebook.
Εποχή μεταγραφών τόσο στο ποδόσφαιρο, όσο και στην πολιτική. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να... εμπνευστούν οι χρήστες του Facebook και να φτιάξουν το δικό τους πρωτοσέλιδο σχολιάζοντας την πολιτικής με ποδοσφαιρικούς όρους.
Συγκεκριμένα, παρουσιάζουν την εφημερίδα Αυγή με πρωτοσέλιδο την... μεταγραφή του Φώτη Κουβέλη στο κόμμα της Κουμουνδρούρου. «Γκρεμίστε την Κουμουνδούρου, Έρχεται ο Κουβέλης! Ο Τσίπρας τίναξε την μπάνκα στον αέρα, τρέλανε τους οπαδούς και φέρνει τον παικταρά».

Στην κεντρική φωτογραφία εμφανίζεται ο Φώτης Κουβέλης με κόκκινη εμφάνιση, ενώ οι υπότιτλοι αναφέρουν: «25 εκατ. θα φθάσει η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία», «5 εκατ. το χρόνο για τον παίκτη με συμβόλαιο 3+1 χρόνια και 5,2 εκατ. στη ΔΗΜΑΡ για την αγορά του», «Πάνω από 10 ώρες κράτησαν οι σκληρές διαπραγματεύσεις», «Άλλη κλάση ο Φώτης».
ΠΗΓΗ www.thetoc.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE