links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Απέτρεψαν ραντεβού θανάτου – Σε κόλαση θα μετέτρεπαν το Αγρίνιο οπαδοί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού


Σε πολύ σοβαρές αποκαλύψεις προχώρησαν πριν από λίγη ώρα ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής  Δυτικής Ελλάδας  Υποστράτηγος κ. Ανδρικόπουλος και ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας  Γ. Ματσούκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου.

Από τα όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη τύπου η Αστυνομία απέτρεψε ραντεβού ισάριθμων ομάδων οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που είχαν σκοπό να μετατρέψουν σε πεδίο μάχης το Αγρινίο. Ανακοινώθηκε επίσης πως συνελήφθησαν οκτώ άτομα και κατασχέθηκαν δεκάδες καδρόνια , μολότοφ δακρυγόνα, κράνη κλπ.

geg-synxi-f4
Αναλυτικά όπως ανακοίνωσε ο Υποστράτηγος χθες στις 5:15 το πρωί περίπου εντοπίστηκε ομάδα οπαδών, η οποία στάθμευσε τα οχήματά της στην περιοχή του Πανεπιστημίου και στη συνέχεια περίπου 150 άτομα κινήθηκαν στην πλατειά Δημοκρατίας.
Λίγες ώρες αργότερα στις  9:00 το πρωί εντοπίστηκαν άλλα 150 άτομα τα οποία επέβαιναν σε 32 οχήματα και αφού εισήλθαν στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου  μπήκαν από τον κόμβο Κεφαλοβρύσου στην Ιόνια Οδό και μετά την έξοδό τους (Κουβαράς) προσέγγισαν την πόλη του Αγρινίου. Τελικά με συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση τα οχήματα ακινητοποιήθηκαν στη γέφυρα του Αχελώου και εκεί έγινε εξονυχιστικός έλεγχος από τους αστυνομικούς.
Από τους ελέγχους προέκυψαν ότι σε δυο οχήματα υπήρχαν τρία καδρόνια, μια κουκούλα foul face και γάντια . Μετά από αυτό τα οκτώ άτομα που επέβαιναν στα δυο οχήματα συνελήφθησαν.
Παράλληλα στους χώρους όπου κινούνταν οι οπαδοί των δυο ομάδων έγιναν έρευνες και συνολικά ανευρέθηκαν  90 καδρόνια, 6 βόμβες μολότοφ και 3 δακρυγόνα, τα οποία και θα αποσταλούν για εργαστηριακούς ελέγχους. Από όλα τα παραπάνω αποδεικνύεται ότι οι οπαδοί των δυο ομάδων είχαν σκοπό να προκαλέσουν επεισόδια και να συμπλακούν μεταξύ τους.  Με δυο λόγια είχαν συνεννοηθεί , ώστε ισάριθμές ομάδες οπαδών του ΠΑΟ και του Ολυμπιακού να μετατρέψουν το Αγρίνιο σε πεδίο μάχης!
Το ραντεβού αυτό που κανείς δεν γνωρίζει τι συνέπειες θα μπορούσε να έχει απετράπη από τις αστυνομικές δυνάμεις που απομόνωσαν τις δυο ομάδες και τις οδήγησαν εκτός Αγρινίου, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να συναντηθούν κατά την επιστροφή τους στην Αθήνα. Οι οκτώ συλληφθέντες είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού και τρεις από αυτούς είναι από την Αιτωλοακαρνανία. Παράλληλα έρευνες γίνονται για όλα τα οχήματα τα οποία μετέφεραν  τους οπαδούς και των δυο ομάδων στο Αγρίνιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιο από τα οχήματα αυτά είχαν καλυμμένες τις πινακίδες τους , ώστε να μην ταυτοποιηθούν από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου. Τα αυξημένα αστυνομικά μέτρα συνεχίζονται και σήμερα ενόψει του απογευματινού τελικού του final Four. 
Agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE