links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

''Άγιο'' είχαν οι παίκτες της Εθνικής Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης.Νεκρός ένας οδηγός..pics-video)

 
ΣΟΚ στην Εθνική. Τροχαίο με ταξί στην Ουγγαρία για τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη. Όλοι καλά στην υγεία τους.

Οι διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού είχαν μείνει στη Βουδαπέστη προκειμένου να αναχωρήσουν σήμερα για τις χώρες των συλλόγων τους με τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη να έχουν τροχαίο με ταξί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους.

Νεκρός o ένας οδηγός από το δυστύχημα, όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία της Βουδαπέστης.

Δείτε πλάνα από το σημείο του τροχαίου
 
Οι παίκτες της Εθνικής διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο της Βουδαπέστης, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι Φετφατζίδης και Μόρας μάλιστα έχασαν τις αισθήσεις τους από τη σύγκρουση. Ο πρώτος έκανε ράμματα στο κεφάλι του, ενώ ο Ταχτσίδης έκανε ράμματα στο γόνατό του.
Οι διεθνείς θα παραμείνουν προληπτικά στο νοσοκομείο τουλάχιστον μέχρι αύριο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός ταξί που τους μετέφερε βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση.
Άνθρωποι της Ελληνικής Πρεσβείας στην Ουγγαρία έσπευσαν στον τόπο του δυστυχήματος και στο νοσοκομείο προκειμένου να παράσχουν τη βοήθειά τους στους Έλληνες διεθνείς.
Η ενημέρωση από την ΕΠΟ, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.
Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.
Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας".
Στη σχετική ενημέρωση ξεκαθαρίζεται πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους, καθώς αρχικά γράφτηκε πως ένας εκ των διεθνών νοσηλευόταν στην εντατική.
PHOTOSTORY:

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE