links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Ο Π.Καμμένος πέταξε στεφάνι στα Ιμια και οι Τούρκοι έστειλαν 2 F16

«Συνοδεία» δυο τουρκικών αεροσκαφών F16 το ελικόπτερο που μετέφερε τον Πάνο Καμμένο στα Ίμια για τη ρίψη στεφανιού στη μνήμη των πεσόντων.
 
«Συνοδεία» δυο τουρκικών αεροσκαφών F16 έριξε ο  υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος από το ελικόπτερο του στρατού στα Ίμια στη μνήμη των πεσόντων. 
Η πρωτοβουλία του κ. Καμμένου προκάλεσε ολονύχτια ανταλλαγή τηλεφωνημάτων μεταξύ των μεταξύ υπηρεσιών των ΥΠΕΞ Ελλάδας και Τουρκίας,αλλά και του ΥΠΕΞ με το ΥΠΕΘΑ. 
Τελικά η  δυσαρέσκεια της Άγκυρας εκφράστηκε με την παρουσία τουρκικών F -16 στην ευρύτερη περιοχή των Ιμίων την ώρα που το ελικόπτερο με τον Πάνο Καμμένο πετούσε στην περιοχή των Ιμίων.
Τα τουρκικά F16 αναχαιτίστηκαν από ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη αλλά δεν υπήρξε κάποιοι παρενόχληση του ελικοπτέρου του Υπουργού το οποίο συνέχισε την πτήση του για την Κρήτη όπου ήταν και ο τελικός του προορισμός.
Ο Πάνος Καμμένος μαζί με τους Αρχηγούς Αεροπορίας και Ναυτικού έριξε το στεφάνι για να τιμήσει τους νεκρούς των Ιμίων ανήμερα της επετείου της εμπλοκής.   www.thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE