links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Απόπειρα χρηματισμού Χαϊκάλη κατήγγειλε ο Λαζόπουλος. (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό βάζουν νέες καταγγελίες περί χρηματισμού βουλευτών, που προήλθαν αυτή τη φορά από τον καλλιτεχνικό χώρο και συγκεκριμένα από τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος κατήγγειλε πως γνωρίζει ότι υπήρξε απόπειρα χρηματισμού του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, σχετιζόμενη με την προεδρική εκλογή.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο βουλευτής.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, ανακοίνωσε πως στη μία το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου, από τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο, όπου θα δοθούν συγκεκριμένα στοιχεία, όπως ανέφερε.

 
Την "βόμβα" έριξε το πρωί στην εκπομπή του Ant1 ο κ. Λαζόπουλος. Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο ίδιος ο βουλευτής μιλώντας στην εκπομπή αργότερα, προσθέτοντας μάλιστα πως υπάρχει οπτικόακουστικό υλικό που έστειλε στον εισαγγελέα πριν από 15 μέρες.

Στην ερώτηση γιατί δεν αποκάλυψαν το υλικό, ο κ. Χαϊκάλης ανέφερε πως περίμενε να παρέμβει η Δικαιοσύνη, πράγμα που δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής. Έκανε λόγο για οπτικό και για ακουστικό υλικό, που έστειλε στον εισαγγελέα. Για την υπόθεση ενημέρωσε όπως είπε και τον κ. Λαζόπουλο, τον οποίον εμπιστεύεται καθώς είναι 20 χρόνια συνεργάτες.

Κατονόμασε μάλιστα ότι έδωσε κατάθεση στον κ. Παναγιωτόπουλο και είναι γνώστης ο κ. Ντογιάκος.

Όσον αφορά το ποσό για της καταγγελλόμενης προσφοράς δωροδοκίας, ο κ. Χαϊκάλης έκανε λόγο για ποσό 2-3 εκατομμυρίων ευρώ και για προσφορά διακανονισμού δανείων.

Ο κ. Χαϊκάλης ζήτησε να μην αναφερθεί παραπάνω στο ζήτημα πριν μιλήσει με τον πρόεδρο του κόμματος, Πάνο Καμμένο.

Δείτε αποσπάσματα από την εκπομπή

 

Παρέμβαση για το ζήτημα έκανε στην ίδια εκπομπή ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, λέγοντας ότι όταν είχαν προβεί σε ανάλογες καταγγελίες στο παρελθόν κατηγορήθηκαν πως "δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή", τονίζοντας πως οι δηλώσεις Χαϊκάλη δίνουν μία δραματική τροπή σε αυτή την υπόθεση των πιέσεων.
 ΠΗΓΗ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE