links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Βυθίζεται η Ε.Ο Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο κέντρο της Αμφιλοχίας.

Καθίζηση εδάφους έχει προκληθεί στην οδό Ν. Στράτου στο κέντρο της Αμφιλοχίας.
Πρόκειται για έναν δρόμο που ανά τακτά διαστήματα έχουν γίνει προσπάθειες αποκατάστασής του, χωρίς όμως μόνιμο αποτέλεσμα. Κύρια αιτία που προκαλεί τη συνεχόμενη κατάπτωση του οδοστρώματος είναι οι υπόνομοι που διέρχονται κάτω από το δρόμο, σε συνδυασμό με τη διέλευση χιλιάδων τόνων από βαρέα οχήματα ημερησίως. 
Οι κραδασμοί που δημιουργούνται λόγω της φθοράς επιταχύνουν την καθίζηση του δρόμου και είναι θέμα χρόνου να σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Επίσης σημαντικές είναι οι βλάβες που προκαλούνται ήδη στα οχήματα ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος από την πρόκληση σοβαρού τροχαίου λόγω των επικίνδυνων ελιγμών που κάνουν οι οδηγοί για να αποφύγουν τις λακκούβες. Έντονη είναι η αγανάκτησηκαι η διαμαρτυρία των οδηγών για την κατάσταση που επικρατεί λίγες μέρες πριν την καταβολή των υψηλών τελών κυκλοφορίας.

Να σημειωθεί, ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί την κύρια αρτηρία της Εθνικής Οδού Αντιρρίου –Ιωαννίνων. Εξαιτίας λοιπόν όλων των παραπάνω, η επισκευή του οδοστρώματος χρήζει άμεσης αποκατάστασης, όπως μαρτυρούν τρανταχτά και οι παρακάτω φωτογραφίες.


amfiloxia_ethiki-odos.jpg2
amfiloxia_ethiki-odos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE