links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Αυτοκτονία 47χρονου στην περιοχή της Νεάπολης

 http://www.agrinionews.gr/wp-content/uploads/2014/08/200514195850_0845.jpg
Σοκαρισμενη η τοπική κοινωνία των χωριών της Νεάπολης του δήμου Αγρινίου πληροφορείται την αυτοκτονία 47χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr.
Η υπόθεση παίρνει τραγικότερη διάσταση καθώς επρόκειτο για τον 47χρονο φερόμενο ως δράστη του επεισοδίου της περασμένης Κυριακής, ο οποίος μάλιστα συνελήφθη, κατηγορήθηκε για απόπειρα ανθρωποκτονίας και χθες αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
Ο 47χρονος βρέθηκε κρεμασμένος πριν λίγες ώρες μέσα στο σπίτι του όπου έδωσε τέρμα στη ζωή του ενώ βρέθηκε και σημείωμα του στο οποίο αναφέρεται στους λόγους του απονενοημένου διαβήματος του. Η σορός του εντοπίστηκε από οικείους του που ενημέρωσαν τις αστυνομικές αρχές στις 10:30 το πρωί και πλέον μεταφέρεται στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας για την νεκροψία-νεκροτομή.
Ο αυτόχειρας φερόταν ,το βράδυ της περασμένης Κυριακής, να έχει πυροβολήσει εναντίον 44χρονης με την οποία είχε διαφορές και ενός οδηγού ταξί, μια εξέλιξη που απασχόλησε την τοπική κοινωνία. Δυστυχώς όμως είχε τραγικότερη συνέχεια καθώς ο 47χρονος έδωσε σήμερα το απρόσμενο τέλος στη ζωή του και πιθανότατα αυτό συνδέεται με την υπόθεση του πρόσφατου επεισοδίου. Η αστυνομία πάντως ενεργεί την έρευνα για την τραγική εξέλιξη που συγκλονίζει.

NEXT PAGE