links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

14 Φεβρουαρίου: Οι πιο καυτές Ελληνίδες μιλούν για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου

Της Ματίνας Σπυροπούλου

Ο Φεβρουάριος είναι σίγουρα ο μήνας των ερωτευμένων, με επίκεντρο τη 14 μέρα του... τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Αρκουδάκια, λουλούδια, καρδούλες, σοκολάτες κ.τ.λ. είναι οι πρωταγωνιστές της ημέρας...που αναζητούν παραλήπτες και αποστολείς!  Αν και η μέρα έχει πολλούς υποστηρικτές, αρκετοί είναι και αυτοί που εναντιώνονται και διαφωνούν στον εορτασμό της!

Τι πιστεύουν όμως οι Ελληνίδες της σοουμπιζ;;;

Η Έλενα Παπαβασιλείου, η Έλλη Κοκκίνου, η Βάνα Μπάρμπα και η Μαρία Κορινθίου, είναι από τις πιο sexy Ελληνίδες και μίλησαν αποκλειστικά στο parapolitika.gr για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς επίσης και για το αν οι ίδιες έχουν βρεί το "Βαλεντίνο" τους και αν είναι ερωτευμένες!

Αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο καυτές Ελληνίδες… Έχει γίνει αντικείμενο πόθου και έρωτα για πολλούς άνδρες.  Σέξι, εντυπωσιακή και πάντα γλυκιά η Έλενα Παπαβασιλείου μιλά  για την… «γιορτή του έρωτα»!

Στην ερώτηση αν πιστεύει στη «μέρα» η Έλενα θα μας πει…
«Ο πραγματικός και αληθινός έρωτας πρέπει να γιορτάζεται κάθε μέρα, όχι μια συγκεκριμένη. Βέβαια… αγκαλιάζω  με χαρά την κάθε… αφορμή που παρουσιάζεται. Αν η ημερομηνία 14 Φλεβάρη είναι μια αφορμή για να θυμηθούμε, να νιώσουμε, να μοιραστούμε και να εκφραστούμε τότε γιατί όχι;;; », δήλωσε στο parapolitika.gr

Στα πλαίσια του ότι θεωρεί τις 14 Φλεβάρη πιο… εφηβική γιορτή, θυμάται διάφορα περιστατικά από τα  χρόνια του σχολείου.
«Είχα ένα συμμαθητή που αυτή τη μέρα έκανε δώρο σε όλα τα κορίτσια της τάξης… Δεν ήθελε να έχει καμία παράπονο!»
Βέβαια και η ίδια έχει λάβει αρκετά  δώρα από υποψήφιους «Βαλεντίνους», κυρίως σε μικρότερη ηλικία.

Φέτος η «ημέρα των ερωτευμένων» βρίσκει την  Έλενα Παπαβασιλείου… χαμογελαστή!
«Είμαι πολύ καλά» θα απαντήσει στην ερώτηση αν είναι ερωτευμένη και θα συμπληρώσει «πιστεύω πως αυτό δεν το δηλώνεις, το δείχνεις και το νιώθεις εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Άλλωστε ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται…»

Όσο για το ποιος είναι ο ιδανικός έρωτας  για την ίδια… «Ο αυθόρμητος, ο ρομαντικός και ταυτόχρονα γεμάτος πάθος, να σε γεμίζει και να σε αναζωογονεί» .

Έχει τραγουδήσει δεκάδες τραγούδια για τον έρωτα με αρκετά από αυτά να κατακτούν τη λίστα των πιο ερωτικών ελληνικών τραγουδιών.
Ο λόγος για την Έλλη Κοκκίνου, την αγαπημένη τραγουδίστρια  που δηλώνει ερωτευμένη και πολύ μάλιστα…

Ποια είναι όμως η γνώμη της για την «ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου»;
«Δεν πιστεύω στην μέρα, σαν μέρα. Τουλάχιστον όχι τώρα πια, γιατί μικρότερη και πίστευα και την περίμενα και την γιόρταζα! Τώρα μου αρέσει πολύ να βλέπω πιτσιρίκια στους δρόμους με λουλούδια, κάρτες και αρκουδάκια όπως επίσης και πιο μεγάλους ανθρώπους να πηγαίνουν για φαγητό και να γιορτάζουν την συντροφικότητα και την αγάπη που αντέχει στο χρόνο! Χαμογελάω και απολαμβάνω πολύ αυτές τις στιγμές αγάπης που προσφέρει η μέρα!» αποκάλυψε στο parapolitika.gr

Μια τέτοια «στιγμή αγάπης» έζησε στην πρώτη λυκείου η Έλλη Κοκκίνου και την θυμάται ακόμα…
«Ήμασταν μάλλον πρώτη λυκείου όταν ένας συμμαθητής μου, 14 Φλεβάρη, μου χάρισε ένα… δαχτυλίδι!  Δεν παντρευτήκαμε αλλά το θυμάμαι ακόμα…»

Φέτος αν και έχει βρει τον «Βαλεντίνο» της δεν θα γιορτάσει κάπου συγκεκριμένα. Φροντίζει να απολαμβάνει τον έρωτά της με τον μπασκετμπολίστα σύντροφο της και δηλώνει ευτυχισμένη γι’ αυτό που ζει!
Άλλωστε το χαμόγελο της Έλλης Κοκκίνου φωτίζει το γλυκύτατο πρόσωπό της, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο έρωτας είναι ο καλύτερος σύμμαχος μιας γυναίκας.

Αν ο Όρος «απόλυτο θηλυκό» μπορεί να χρησιμοποιηθεί, τότε σίγουρα συνειρμικά φτάνουμε στη Βάνα Μπάρμπα! Το σήμα κατατεθέν της γυναίκας που έζησε με πάθος και έρωτα!
Την «ημέρα των ερωτευμένων» όμως η Βάνα Μπάρμπα δεν την θεωρεί… γιορτή.
«Δεν πιστεύω πως είναι γιορτή! Βέβαια δεν θεωρώ κακό να γιορτάζουμε τον έρωτα και να βρίσκουμε αφορμές γι’ αυτό, κάθε άλλο, τέτοιες αφορμές μπορεί να λειτουργήσουν θετικά στην ψυχολογία μας»
Μια  γυναίκα που «όλη η ζωή της ήταν έρωτας πάθος και ελευθερία» μπορεί να δώσει έναν αντιπροσωπευτικό ορισμό στο τι τελικά είναι «έρωτας»!
«Ο έρωτας είναι δρόμος που σε οδηγεί στον πόθο. Το μαγικό αυτό πράγμα που μπορεί να σε γεμίσει απόλυτα και να σε αδειάσει την άλλη στιγμή, να σε ανεβάσει στον ουρανό και να σε ρίξει στην κόλαση. Είναι η στιγμή που το πάθος γίνεται μονόδρομος προς τα λάθη ή τα σωστά!»

Αυτή την περίοδο δεν είναι ερωτευμένη αλλά είναι έτοιμη να υποδεχτεί οτιδήποτε θετικό έρθει στη ζωή της. Βρίσκεται στην αναμονή και είναι σε μία φάση που θέλει πολύ να ζήσει και πάλι αυτό το συναίσθημα και να βάλει στο τέρμα το «δώσε μου λιγάκι ουρανό» του Πάριου, γιατί έτσι ερωτεύεται η Βάνα Μπάρμπα… δυνατά και με πάθος!
«Πάνε πάνω από 4 χρόνια από τότε που έχω να νιώσω ερωτευμένη. Έτσι φέτος, μιας και δεν περιμένω κανένα δώρο λέω να κάνω εγώ… Δώρα αγάπης σε ανθρώπους που εκτιμώ και ποθώ να έχω στην ζωή μου»

Ένα από τα πιο αντιπροσωπευτικά δείγματα ότι οι άνδρες προτιμούν τις μελαχρινές είναι η σέξι Μαρία Κορινθίου… Η ( για πολλούς) «Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι», μιλάει για την γιορτή του έρωτα… και αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένη…

«Ως καθολική, θα είχα ένα λόγο παραπάνω να γιορτάζω αυτή τη μέρα, καθώς είναι μια γιορτή που υιοθετήσαμε από το εξωτερικό και την ξέρω από πολύ μικρή. Ωστόσο δεν είναι τόσο σημαντική για μένα. Δεν είμαι αρνητική, σε καμία περίπτωση αλλά δεν τρελαίνομαι να γιορτάσω τη μέρα… Είναι σαν το halloween… για μένα!» δήλωσε στο parapolitika.gr
 
Η ηθοποιός αν και παντρεμένη πάνω από  4 χρόνια δηλώνει ακόμα τρελά ερωτευμένη με τον σύζυγο της Γιάννη Αϊβάζη!
Όσο για τα δώρα που έχει δεχτεί στο παρελθόν, την "μέρα των ερωτευμένων" τα θυμάται με αγάπη...

«Γενικώς δεν στέκομαι στα δώρα σαν δώρα! Τα αυθόρμητα και οι εκπλήξεις είναι για μένα το ιδανικό και τα εκτιμώ περισσότερο από οτιδήποτε! "Δώρο" μπορεί να είναι και μια φράση, μια αγκαλιά...Βέβαια έχω δεχτεί δωράκια αγάπης αυτή τη μέρα και τα θυμάμαι με αγάπη..»
Xρόνια σας πολλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE