links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Με το... δεξί στα φιλικά ο Παναιτωλικός!

Με το... δεξί στα φιλικά ο Παναιτωλικός! Με τον «χρυσό σκόρερ» του Βόλου, Χρήστο Κουτσοσπύρο να πετυχαίνει 2 γκολ ο Παναιτωλικός κέρδισε 2-1 τον Αιγινιακό στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας!


Ο τεχνικός του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του είδε και το πρώτο δείγμα γραφής από τα 6 ως τώρα αποκτήματα της ομάδας του! Οι Αγρινιώτες στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν καλύτεροι και είχαν ευκαιρίες για γκολ τόσο με τον σκόρερ των δύο τερμάτων όσο και με τους Μπόγιοβιτς, Πόι και Σφακιανάκη! Τελικά ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη νίκη στην προετοιμασία που διεξάγεται στα «3-5 Πηγάδια» με τα 2 γκολ του Κουτσοσπύρου στο 75' και το 84΄, ενώ ο Αιγινιακός μείωσε με πέναλτι στις καθυστερήσεις!
Για τους νεοφώτιστους στην Σούπερ Λίγκα δεν αγωνίστηκαν οι Στεφανάκος, Μπακάκης που ήταν ανέτοιμοι.
Παναιτωλικός: Τακίδης (77’ Τηλεμάχου), Γκάλο (46΄Μύγας), Κούσας (46’ Σμίλτος), Καλί (46’ Δάρλας), Μελισσάς (46΄Γκόλιας), Γοδόι (46’ Τζούνιορ), Καλογέρης (46’ Μουμίν), Μπελόν (46’ Σφακιανάκης), Καμαρά (46’ Ιωάννου), Πόι (46’ Πασάς), Μπόγιοβιτς (46’ Κουτσοσπύρος). www.gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE