links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Παράταση υποβολής μηχανογραφικών δελτίων

Παράταση υποβολής μηχανογραφικών δελτίων

Παράταση υποβολής των μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ δίνεται, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 14:30.
Το υπουργείο υπενθυμίζει ότι σήμερα Παρασκευή, λήγει η κανονική προθεσμία υποβολής μηχανογραφικών δελτίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.
«Η συντριπτική πλειοψηφία των αναμενόμενων υποψηφίων έχει ήδη οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο, κάτι στο οποίο συνέβαλε η συνεισφορά των καθηγητών των Λυκείων, τα οποία παρέμειναν αρκετές μέρες ανοιχτά για την υποστήριξη των υποψηφίων», αναφέρει.
Ωστόσο, η προθεσμία δίνεται «για τις ελάχιστες περιπτώσεις υποψηφίων που για κάποιο λόγο δεν τήρησαν την προθεσμία» οι οποίοι οριστικοποιούν το δελτίο τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.minedu.gov.gr.
Από το υπουργείο «επισημαίνεται προς τους υποψηφίους ότι αποδεικτικό της οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου είναι ο αριθμός πρωτοκόλλου, ο οποίος θα πρέπει να φαίνεται πάνω στο οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (στην πρώτη σελίδα)».
Η διαδικασία υποβολής θα λήξει οριστικά τη Δευτέρα 15-7-2013, για όλους τους υποψηφίους που προέρχονται από ημερήσια ή εσπερινά ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ. Από τις 14:30 η εφαρμογή θα κλειδώσει και θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική επεξεργασία των μηχανογραφικών, χωρίς να υπάρχει πλέον πρόσβαση σε αυτήν παρά μόνο για να βλέπουν οι υποψήφιοι την οριστικοποιημένη μορφή του μηχανογραφικού δελτίου. http://gatosstakeramidia.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE