links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Παρολίγο τραγωδία μετά το γαμήλιο γλέντι (ΦΩΤΟ)

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ:Παρολίγο τραγωδία μετά το γαμήλιο γλέντι(ΦΩΤΟ)Ξημερώντας στο Μεσολόγγι μετά απο το γαμήλιο γλέντι νεαρός εφυγε απο τον δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στην λιμνοθάλασσα.
Για καλή του τύχη απο πίσω του ερχόνταν ενας Μεσολογγίτης ο οποίος έτρεξε αμέσως και έβγαλε έξω τον νεαρό ο οποίος μετά απο την πρόσκρουση χτυπημένος είχε πέσει μπρούμητα μέσα στον βούρκο.
Αμέσως τον έβγαλε έξω και ειδοποίησε ασθενοφόρο και την πυροσβεστική και ο νεαρός οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.Η αγωνία όμως δεν σταμάτησε εκεί αφού ο νεαρός είχε φύγει απο το γλέντι με μια κοπέλα.Στο σημείο έφτασαν και άνθρωποι που ήταν στο γαμήλιο γλέντι και άρχισαν να παίρνουν τηλέφωνα να μάθουν αν η κοπέλα τελικά ήταν στο αυτοκίνητο την ώρα του τροχαίου και παράλληλα οι πυροσβέστες μαζί με άνδρες του λιμενικού έψαχναν μέσα στα νερά και στον βούλκο για τυχόν άλλους επιβάτες.
Η αγωνία σταμάτησε οταν η κοπέλα σήκωσε το κινητό και είπε οτι είναι σπίτι και ο οδηγός οταν την άφησε στο σπίτι της έφυγε μόνος του.Αυτήν την ώρα ο νεαρός είναι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου τραυματισμένος οπως μας είπαν .
www.onairnews.gr

troxaio _messolonghi5
troxaio _messolonghi4

troxaio _messolonghi

troxaio _messolonghi3

troxaio _messolongh2i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE