links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Έριξε το... χαλκούνι ο Σίσιτς! (pics)

Mε σκόρερ τον Σίσιτς, ο Παναιτωλικός κέρδισε στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Εργοτέλη με 1-0 και πήρε τον... πρώτο τελικό ανόδου! 
Έριξε το... χαλκούνι ο Σίσιτς! (pics)


Ακριβώς μια εβδομάδα μετά την Μεγάλη Παρασκευή ο Παναιτωλικός άναψε το... πρώτο από τα πέντε χαλκούνια ανόδου! Οι Αγρινιώτες, έχοντας την βοήθεια του κόσμου τους που ακόμη μια φορά γέμισαν το... κλουβί ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά άφησαν τον Εργοτέλη ως το 95' μέσα στο ματς καθώς έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες για να... καθαρίσουν από νωρίς, κυρίως με τον Μπόγιοβιτς, αλλά και τους Καμαρά και Μελισσά! Το γκολ που έκρινε την συνάντηση σημείωσε στο 40' με κοντινό πλασέ ο Μίρνες Σίσιτς. Το γκολ πανηγυρίστηκε έξαλλα αλλά και συναισθηματικά μιας και όλοι σήκωσαν ψηλά την φανέλα του Μανώλη Στεφανάκου, του τερματοφύλακα που έχασε την περασμένη Τρίτη τον αδερφό του! Πάντως ο αντικαταστάτης του Γιάννης Τακίδης έκανε σπουδαίο ματς και έβαλε την... υπογραφή του με δύο σπουδαίες επεμβάσεις, μία σε κάθε ημίχρονο!
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στον χώρο του κέντρο με ηγέτη τον Ρομάνο, αλλά δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν αυτή την υπεροχή σε γκολ ως το τέλος!
Πλέον με την νίκη του αυτή, 4 στροφές πριν από το φινάλε ο Παναιτωλικός πάτησε ξανά τριάδα και βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από τον δεύτερο Εργοτέλη!


Η αγωνιστική
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 1-0
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ-ΦΩΚΙΚΟΣ
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΚΑΒΑΛΑ-ΛΑΡΙΣΑ
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σάββατο)
ΗΡΑΚΛΗΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Δευτέρα)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Σάββατο)
ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΝAΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ





Διάβασε περισσότερα www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE