links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Δυτική Ελλάδα: Χωρίς απεργία ξεκινούν αύριο οι πανελλαδικές - Υπαναχώρησε η ΟΛΜΕ

Δυτική Ελλάδα: Χωρίς απεργία ξεκινούν αύριο οι πανελλαδικές - Υπαναχώρησε η ΟΛΜΕ Ένταση όταν η ΟΛΜΕ υπαναχώρησε και ζήτησε να γίνει ψηφοφορία αν υπάρχουν οι όροι για να γίνει απεργία
Δεν θα γίνουν τελικά απεργίες μέσα στις πανελλαδικές εξετασεις, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής.Τις πρώτες πρωινές ώρες  οι καθηγητές αποφάσισαν τελικά οτι δεν θα γίνουν απεργίες μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών εξετάσεων.
Οι καθηγητές αναμένεται να προγραμματίσουν συλλαλητήριο την Παρασκευή το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας και παράλληλα μελετούν κι άλλες κινητοποιήσεις. Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ μάλιστα θα ολοκληρώσει τις επαφές του με τα πολιτικά κόμματα ώστε την ερχόμενη εβδομάδα να επανεκτιμήσει την κατάσταση.
Μετά από τη μαραθώνια χθεσινή συνεδρίαση,όπως αναφέρει tovima.gr,  τα μέλη παρατάξεων του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ που έχουν την πλειοψηφία (ΔΑΚΕ, ΠΑΣΚΕ, Παρέμβαση του Συριζα) αποφάσισαν να ζητήσουν να μην γίνει η απεργία. Η πρόταση αυτή έλαβε 18 υπέρ του ότι υπάρχουν οι όροι για απεργία, 9 ότι δεν υπάρχουν και 57 ψήφισαν λευκό, ως εκ τούτου δεν υπήρχε η απαραίτητη πλειοψηφία για απεργία.
Μετά και απ΄αυτό το αποτέλεσμα οι Πρόεδροι αποχώρησαν. Σήμερα πιθανότατα θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ  και θα εκδοθεί και σχετική ανακοίνωση.
Ωστόσο για σήμερα στην Πάτρα έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια από την Α΄ ΕΛΜΕ Αχαΐας και την ΑΔΕΔΥ Αχαΐας.
thebest.gr/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE