links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στα Ψαχνά 1-0

panai-psaxna-panai7
Σπουδαία βαθμολογική νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στα Ψαχνά 1-0 του Ηρακλή και παραμένει στο κυνήγι της ανόδου τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Η νίκη επισκιάστηκε όμως από τους τραυματισμούς του Μπόγιοβιτς στο 78΄και να οι φόβοι για κάταγμα στο χέρι επαληθευτούν φτάνει στο τέλος του πρωταθλήματος.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα,  έχασαν όμως τουλάχιστον δέκα κλασσικές ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα διακινδυνεύοντας όσο έμεινε το ρευστό 0-1. Ο αγώνας  με τον Απόλλωνα στο Αγρίνιο την Κυριακή είναι το επόμενο σκαλί που πρέπει να ανέβει η ομάδα του Αγρινίου. Με τα σημερινά αποτελέσματα η βαθμολογία ουσιαστικά δεν άλλαξε και θεωρείται ως μη γενόμενη . Ο Παναιτωλικός θέλει τρεις νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να διατηρηθεί σε τροχιά απευθείας ανόδου. Σημαντική η προσφορά των 200 οπαδών του Παναιτωλικού που βρέθηκαν στις εξέδρες και στήριξαν την ομάδα.
Από τον Παναιτωλικός χωρίς να υπάρχει κάποιος που να υστέρησε ξεχώρισαν ο σκόρε ανρι Καμαρά, ο Τζούνιορ που δικαιούνταν  τουλάχιστον ένα γκολ από τις επιθετικές του πρωτοβουλίες, ο Σίσιτς και ο Μουμίν.
Σύσσωμη η Διοίκηση του Παναιτωλικού βρέθηκε στα Ψαχνά που πανηγύρισαν μια ακόμα εκτός έδρας επιτυχία για την ομάδα και η προσοχή όλων στρέφεται σ το Κυριακάτικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Μόνο ο Μπακάκης δέχτηκε κίτρινη κάρτα , ο οποίος όμως δεν έφτασε σε απαγορευτικό αριθμό για την συμμετοχή του.
Επιστρέφει και βρίσκεται στην διάθεση του Χάβου από αύριο ο Μελισσσάς που εξέτισε την ποινή του.
Θ.
Θ.
Γ.Μ.    gatosstakeramidia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

NEXT PAGE