links

ΚΑΙΡΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΒΑΛΤΟΥ Καιρός

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Με την πλάτη στον τοίχο οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Αμφιλοχία

Την περίπτωση της δικαστικής οδού και της μαζικής προσφυγής θα εξετάσουν οι επιχειρηματίες της Αμφιλοχίας για την μείωση ενοικίων σε όσους ιδιοκτήτες δεν θέλησαν να μειώσουν καθόλου τα ενοίκια των ιδιοκτησιών τους. Μεγάλο μέρος βέβαια των ιδιοκτητών έκανε μείωση μεταξύ 20% και 30%
Ασφυκτιούν οι επιχειρηματίες στην Αμφιλοχία λόγω των υψηλών ενοικίων που υπάρχουν. Ήδη, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα μεμονωμένα πολλοί επιχειρηματίες απευθύνθηκαν στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων τους με σκοπό να ζητήσουν μείωση των ενοικίων τους. Μετά την κίνηση αυτή μεγάλη μερίδα ιδιοκτητών προχώρησε σε μειώσεις της τάξης 20% με 25%. Πέραν όμως αυτών υπήρχαν και ιδιοκτήτες και άγγιξαν το 30% στην μείωση του ενοικίου της ιδιοκτησίας τους.

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο αργός θάνατος του Έθνους: Το 64% θέλουν να φύγουν & το 68% είναι φτωχοί

Έτσι σκοτώνουν όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και τον Ελληνισμό, αν θεωρήσουμε ότι η μητρόπολη είναι η κοιτίδα ολόκληρου του Ελληνισμού. Μια εικόνα μετα-Άλωσης έθνουςπροκύπτει από την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής γενικότερα για την Ελλάδα: To 64% των Ελλήνων ηλικίας 15-35 ετών δηλώνουν έτοιμοι να εγκατασταθούν σε άλλη χώρα για να εργαστούν. Όπως ακριβώς συνέβαινε και μετά την Άλωση της Πόλης.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Με λαμπρότητα γιορτάστηκε ο Άγιος Βάρβαρος στην Τρύφου

Με την δέουσα λαμπρότητα, επισημότητα και με τη συμμετοχή δεκάδων πιστών η Τρύφου αλλά και το Ξηρόμερο γιόρτασε τη μνήμη του Αγίου Βαρβάρου του Πενταπολίτου, του εν Τρύφω Ξηρομέρου Αιτωλίας και Ακαρνανίας ασκήσαντος.

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Οσίου Βαρβάρου, που βρίσκεται στο χωριό Τρύφος, το απόγευμα της Παρασκευής 22 Ιουνίου και ώρα 19:00′ μ.μ. τελέσθηκε η ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού μετ΄ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος. Το θείο λόγο Κήρυξε ο Ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως μας Πανοσ. Αρχιμ. π. Παύλος Ντανάς. Το Σάββατο πρωί τελέσθηκε η ακολουθία του Όρθρου και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά Θείου Κηρύγματος.

Έρχεται ο Τσίου!!!!

Λοιπόν, σήμερα λέω να ασχοληθώ με τον Σαμαρά (είπατε κάτι;). Ο πρωθυπουργός μας ξεπέρασε επιτυχώς το πρόβλημα υγείας που τον
ταλαιπώρησε το Σαββατοκύριακο και είναι πλέον έτοιμος να βγάλει μάτια με την απόδοσή του τις μέρες που έρχονται (προς το παρόν στην Ευρώπη θα τον αντικαταστήσει ο Αβραμόπουλος. Βοήθειά μας).
Έχει αφιερωθεί πολύς χρόνος και ξοδεύτηκε πολύ μελάνι για το νέο πρωθυπουργό, αλλά πιστεύω πως δεν έχουμε ακόμα πλήρη εικόνα για τον άνθρωπο και πολιτικό Αντώνη Σαμαρά. Ποιος είναι αυτός ο αγέρωχος, αειθαλής και διοπτροφόρος άνδρας που ανέλαβε την εξουσία της χώρας;
Πως έφτασε στο Μέγαρο Μαξίμου; Ποιος τον βοήθησε να φτάσει τόσο ψηλά στην διατροφική αλυσίδα της Ελλάδας; Ποιος διέκρινε τα προσόντα του κι εκτίμησε τις ικανότητές του; Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έχει την απάντηση:

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Πανελλήνιες 2012: Μάθετε τους βαθμούς σας με ένα κλικ

Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των πανελλαδικών εξετάσεων, δίνοντας έτσι τέλος στη αγωνία 110.000 υποψηφίων.

Συγκεκριμένα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ-Β΄ έχουν ξεκινήσει και αναρτώνται από τις 13:00 σε όλα τα Λύκεια της χώρας.
Επίσης οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στα μαθήματα και στην ιστοσελίδα http://results.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Μέχρι και τις 5 Ιουλίου οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν λάβει τις τελικές τους αποφάσεις και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το μηχανογραφικό τους για τις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

www.newsbomb.gr 

Έρχονται διόδια και στο Αγρίνιο (;)

«Τσουχτερά» χαράτσια διοδίων θα αρχίσουν να πληρώνουν τις επόμενες μέρες οι κάτοικοι της Μεσσηνίας και οι υπόλοιποι οδηγοί που θα κινούνται στην Εθνική Οδό Τρίπολης – Καλαμάτας, σε τρεις μάλιστα νέους σταθμούς, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου. Ειδικότερα, μέσα στις επόμενες μέρες, οι οδηγοί θα αναγκαστούν να πληρώνουν πανάκριβα χαράτσια στο μετωπικό Σταθμό Διοδίων Καλαμάτας και σε δύο πλευρικούς Σταθμούς Διοδίων στον Ανισόπεδο Κόμβο Αρφαρών, δηλαδή ακόμη και για τοπικές μετακινήσεις!
Αυτό προβλέπεται σε υπουργική απόφαση που υπογράφηκε από τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων της συγκυβέρνησης Μ. Βορίδη, στις 14/5/2012, η οποία στηρίχτηκε στο άρθρο 143 του Ν. 4070/2012, που ψηφίστηκε τον περασμένο Μάρτη. Ο νόμος αυτός επιτρέπει τη λειτουργία νέων σταθμών διοδίων ακόμα και σε ημιτελή τμήματα των αυτοκινητοδρόμων που κατασκευάζονται με τις ληστρικές «συμβάσεις παραχώρησης» που ψήφισαν από κοινού ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα τα χαράτσια να αυξηθούν από το 2008 μέχρι τώρα ακόμη και κατά 500%! Σημειώνεται ότι με βάση την ίδια διάταξη μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να λειτουργήσει σταθμός διοδίων και έξω από το Αγρίνιο, κι ας μην έχει ολοκληρωθεί η Ιόνια Οδός.

www.agrinioculture.gr/ 

Ποια είναι η Νίκη Φούντα που «έφαγε» τον Χατζησωκράτη από τη Βουλή.

Η μόλις 32 ετών Νίκη Φούντα, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της ΔΗΜΑΡ, αρχιτέκτονας, κάτοικος Εξαρχείων, προέρχεται από τον Συνασπισμό, ψήφιζε ως τώρα τον Αλέξη Τσίπρα, πίστευε σ' αυτόν, μετείχε στα διάφορα κομματικά του όργανα και ξαφνικά βρέθηκε βουλευτής στο κόμμα του Φώτη Κουβέλη. 

Η εκλογή της αμφισβητήθηκε, έγινε επανακαταμέτρηση και τελικά εξελέγη με 30 σταυρούς περισσότερους.
Η Νικη Φούντα ου έγινε η αφορμή να μείνει εκτός Βουλής ο Δημήτρης Χατζησωκράτης σπούδασε Αρχιτέκτων Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα, όπου γεννήθηκε και έκανε μεταπτυχιακά στη Φλωρεντία. Κατάγεται από τη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας και από το 2007 διατηρεί γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών στη Βόνιτσα και στην Αθήνα.

Αγρίνιο:Αυτό το γάμο δεν τον περίμεναν πως και πως μόνο οι συγγενείς!


 


To κλίμα ήταν γιορτινό από το μεσημέρι για τον γάμο που επρόκειτο να γίνει λίγες ώρες αργότερα...

Οι διαρρήκτες χτύπησαν μονοκατοικία στη Μυρτιά τα ξημερώματα του Σαββάτου (23-06-2012 και η επιλογή του στόχου τους δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr  ήταν η μονοκατοικία της οικογένειας του γαμπρού που παντρεύτηκε λίγες ώρες πριν και την ώρα που αυτοί εκλεβαν, το γαμήλιο γλέντι ήταν στο αποκορύφωμά του.

Οι διαρρήκτες πιθανότατα σκαρφάλωσαν από παράθυρο και απέσπασαν από την κατοικία 10.000 ευρώ (που ουσιαστικά ήταν τα δώρα του γάμου) αλλά και χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ.  Η αστυνομία ερευνά πλέον για τη θρασύτατη διάρρηξη και αναζητά τους δράστες...

www.newsit.gr/ 

Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θύμα των Ρομά ηλικιωμένη στις Φυτείες

Μια ακόμη ηλικιωμένη, αυτή τη φορά στις Φυτείες έπεσε θύμα κλοπής από αθίγγανους. Όπως η ίδια η γυναίκα καταγγέλει, δύο αθίγγανοι, αφού την επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι της, της πρότειναν να γανώσουν τα μαγειρικά της σκεύη, έναντι κάποιας αμοιβής. 

Η ανυποψίαστη γυναίκα δέχτηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη αλλά από ότι φάνηκε η Ρομά αντί να τακτοποιήσουν τα σκεύη της, "τακτοποιήσαν" τις οικονομίες της ηλικιωμένης και του γιού της, ύψους 1.500 ευρώ συνολικά. Έρευνες πραγματοποιεί το αστυνομικό τμήμα Κατούνας για τον εντοπισμό των δραστών.

http://www.aerasfm.gr/

Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Εκοιμήθη ο Μητροπολίτης Πρεβέζης

Εκοιμήθη τις πρώτες πρωινές ώρες ο Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Μελέτιος, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας
Σύμφωνα με το romfea.gr , ο μακαριστός  Μητροπολίτης Μελέτιος (Καλαμαράς) γεννήθηκε το 1933 στην Αλαγονία της Καλαμάτας. Πτυχιούχος Θεολογίας και Φιλολογίας – Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, εξελέγη και χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Πρεβέζης το 1980.
Συνέγραψε πολλά βιβλία και για το βιβλίο του «Η Ε΄Οικουμενική Σύνοδος» βραβεύτηκε από την Ακαδημία Αθηνών.
Από σήμερα στον Ιερό ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Πρέβεζα, η σωρός του Μακαριστού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ το Σάββατο, στις 11 π.μ. θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία, στην οποία θα προεξάρχει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος

www.agriniopress.gr

Δυτική Ελλάδα:Ποσό 360.000 ευρώ σε 11 προνοιακά ιδρύματα

Ποσό που ξεπερνάει τα 360.000 ευρώ θα διαθέσει μέσα στις επόμενες μέρες η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την κάλυψη των αναγκών
προνοιακών ιδρυμάτων στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας και Ηλείας. Τα χρήματα αυτά αντιστοιχούν στην τακτική επιχορήγηση των ιδρυμάτων για το πρώτη περίοδο του έτους 2012.
Ήδη ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, μετά και την σχετική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, έδωσε εντολή ώστε άμεσα να ολοκληρωθούν οι σχετικές διαδικασίες και να εκταμιευθούν τα χρήματα στα έντεκα συνολικά προνοιακά ιδρύματα που επιχορηγούνται απ’ την Περιφέρεια.

Για υφυπουργός Υγείας ακούγεται ο Μάριος Σαλμάς


Αυτά είναι τα επικρατέστερα ονόματα για τα κορυφαία υπουργεία
Το παζλ του νέου κυβερνητικού σχήματος συμπληρώνεται τις τελευταίες ώρες μετά τις συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με τους κυρίους Βενιζέλο και Κουβέλη.
Οι τελευταίες πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στη νέα κυβέρνηση συνεργασίας οι κύριοι:
Βασίλης Ράπανος στο υπουργείο Οικονομικών με αναπληρωτή υπουργό τον σημερινό υπηρεσιακό, Γιώργο Ζανιά
Γιάννης Στουρνάρας για το υπουργείο Ανάπτυξης, όπου και είναι τώρα υπηρεσιακός
Κωστής Χατζηδάκης στο υπουργείο Υποδομών και Δικτύων
Σταύρος Δήμας ή Πάνος Παναγιωτόπουλος στο υπουργείο Εξωτερικών
Για το υπουργείο Περιβάλλοντος συζητώνται τα ονόματα του σημερινού υπηρεσιακού υπουργού Γρηγόρη Τσάλτα και του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Στο υπουργείο Παιδείας είναι πιθανόν να τοποθετηθεί ο Κώστας Αρβανιτόπουλος, με αναπληρωτή τον Κώστα Καρτάλη, ενώ στο υπουργείο Τουρισμού είναι βέβαιο ότι θα αναλάβει η Ολγα Κεφαλογιάννη.
Ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Δημήτρης Σταμάτης θα αναλάβει υπουργός Επικρατείας.
Άγνωστο παραμένει ποιος θα αναλάβει εκπρόσωπος Τύπου της νέας κυβέρνησης.
Στο υπουργείο Εργασίας αναμένεται να παραμείνει ο Αντώνης Ρουπακιώτης, ενώ δεν αποκλείεται στο υπουργείο Εσωτερικών να μείνει στη θέση του ο συνταγματολόγος Αντώνης Μανιτάκης, και οι δύο επιλογές του κ. Κουβέλη.
Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα τοποθετηθεί πιθανότατα ο Νίκος Δένδιας, ενώ στο Δικαιοσύνης μάλλον ο Κώστας Τζαβάρας.
Για το υπουργείο Υγείας ακούγεται το όνομα του καθηγητή καρδιολογίας Χριστόδουλου Στεφανάδη με υφυπουργό τον Μάριο Σαλμά.
Ερωτηματικό παραμένει η θέση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε περίπτωση που ο κ. Αβραμόπουλος εκλεγεί στην προεδρία της Βουλής.
iefimerida.g

ΕOΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ



Την  Κυριακή 24 Ιουνίου εορτή του Γενεθλίου του Προφήτου και Βαπτιστού Ιωάννου,
 εορτάζει ο ιερός ναός του Αγίου Ιωάννου ο οποίος βρίσκετε εντός του νεκροταφείου
 στον  Κάμπο Αμπελακίου.
Το Σάββατο23 Ιουνίου και ώρα 7:00π.μ θα τελεστεί ο Ορθος
 και την κυριακή η θεία Λειτουργία παρακαλώ οι πιστοί να προσέλθουν να Τιμήσουν  τον Άγιο Ιωάννη.

Mύδροι Σταμάτη κατά «νεοφιλελεύθερων»


«Διαβάζοντας τους πιθανούς νέους υπουργούς διαπιστώνω την κυριαρχία των νεοφιλελεύθερων!» αναφέρει ο Δημήτρης Σταμάτης σε παρέμβαση του στο facebook.   Ο Δημήτρης Σταμάτης που δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες προχωρά σε διαπιστώσεις με αφορμή τις διεργασίες σχηματισμού Κυβέρνησης και τα ονόματα που ακούγονται προς υπουργοποίηση. Αναφέρει χαρακτηριστικά:
Τώρα λοιπόν πέφτουν οι μάσκες ! Τώρα εξηγούνται πολλα ,όπως οι διαγραφές των κέντρο δεξιών των δημοκρατικών βουλευτών. τωρα ξανά θυμάμαι τα λόγια του Άρη στην κοιν. Ομάδα πως όσοι είναι αντίθετοι στο μνημόνιο δεν έχουν θέση στη Βουλή. Ότι έπρεπε να διαγράφουμε και απο βουλευτές !!!
Και ΜΕΤΆ λέγαμε ότι ο Σαμαρας έμεινε όμηρος των νεοφιλελεύθερων.Αφου διέγραψε όλους όσοι τον στηριξαμε. Κατ´ουσια τους κεντροδεξιους.και μετα ηρθε η Ντορα!! Το σεναριο εδεσε.οσοι ειχαν στηριξει τη Ντορα και τον νεοφιλελευθερισμο προοριζονται για Υπουργοι . Και δυο-τρεις απο τους άλλους για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα.
ΈΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ. ΦΥΛΑΚΕΣ…
Πάντως σε άλλη παρέμβασή του ο κ. Σταμάτης έκρινε πως : Ο λαός ψήφισε σοφά. Γιαυτο δεν χρειάζονται θριαμβολογιες.Παντα η κοινωνια ψηφιζει σωστα.Ετσι πιστευω..Τωρα πρεπει όλοι μας,κρατώντας σταθερές τις αξίες του,και τα πιστεύω του ο καθένας,με την στάση του να συμβάλλει να σώθει η χώρα. ΑΥΤΌ απαιτεί η Δμοκρατια.Αυτο απαιτει η Χώρα μας,οι Ελληνες τα παιδιά μας η ιστορία μας

www.agrinionews.gr 

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!

Στις 18:30 ο Αντώνης Σαμαράς ορκίζεται πρωθυπουργός

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Στις 4 το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς επιστρέφει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια τη διερευνητική εντολή και την ίδια στιγμή θα πάρει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός στις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά μαζί με τους κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη θα έχουν συνάντηση με τον υπηρεσιακό υπουργό Οικονομικών, κ. Γιώργο Ζανιά με αντικείμενο την αυριανή συνεδρίαση του Εurogroup.

Τα ονόματα των νέων υπουργών αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα και η ορκομωσία τους να γίνει αύριο. 

newpost.gr/

«Δεν απόκοψα ακόμα τα αρνιά» είπε ο Μπαρμπαρούσης στην Τατιάνα

Τελικά όπως είναι γνωστό ο Κ. Μπαρμπαρούσης επανεξελέγη Βουλευτής με τη Χρυσή Αυγή και το ενδιαφέρον των μέσων (ηλεκτρονικών και έντυπων) παραμένει αμείωτο για προβολή στο πρόσωπο του . 
Μάθαμε λοιπόν από καλά πληροφορημένες πηγές πως η ίδια η Τατιάνα Στεφανίδου ζήτησε από τον Ξηρομερίτη Βουλευτή να παραστεί σε μια από τις εκπομπές της μέσα στην εβδομάδα που έρχεται! Ο ευγενικός Βουλευτής δεν θέλησε να αποπάρει την γνωστή τηλεπερσόνα και αφού του έθεσε συγκεκριμένες ημερομηνίες της απάντησε αρνητικά με την δικαιολογία πως δεν μπορεί να φύγει από το νομό! Πιο συγκεκριμένα η απάντηση που έλαβε ήταν « Δεν μπορώ Τατιάνα να έρθω γιατί δεν έχω αποκόψει τα πρόβατα»! Δίνουμε πάντως βάση στην συγκεκριμένη είδηση καθώς ξέρουμε πως στον φιλικό αλλά και πολιτικό του κύκλο ο κ. Μπαρμπαρούσης απαντά συχνά αυθόρμητα! :

www.paronetol.gr

Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

Σε 18 δις οι ενισχύσεις στον αγροτικό τομέα


Την αποσύνδεση των πόρων για την αγροτική ανάπτυξη με το κατά πόσον τα κράτη - μέλη
επιτυγχάνουν μακροοικονομικούς δημοσιονομικούς στόχους, γιατί αυτό οδηγεί σε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από τη σύγκλιση και τη συνοχή, ζήτησε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας στη διάρκεια των εργασιών της συνόδου του Συμβουλίου Υπουργών Γεωργίας, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Λουξεμβούργο. Το βασικό θέμα που απασχόλησε το Συμβούλιο ήταν η μεταρρύθμιση της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ).

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, ο Έλληνας Υπουργός συναντήθηκε με τον Επίτροπο Γεωργίας, Dacian Ciolos, καθώς και με συναδέλφους των άλλων ελαιοπαραγωγών χωρών, με θέμα την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα του ελαιολάδου. Ο υπουργός επεσήμανε την ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα για την ανάκαμψη των τιμών και την απορρόφηση των αποθεμάτων.

Η «ΚΑΠ», τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μαραβέγιας, «μεταφράζεται σε πόρους περίπου 18 δισ. ευρώ για την επόμενη επταετία, που πρέπει να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα, προς όφελος του αγροδιατροφικού τομέα της ελληνικής οικονομίας και της ελληνικής υπαίθρου, σε αυτή την κρίσιμη περίοδο».
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το κόμμα που πήρε μόνον μία ψήφο! και μάλιστα όχι του ιδρυτή του.


Κόμμα σιδηρόδρομος που πήρε μια μόνο ψήφο στις εκλογές του Ιουνίου και μάλιστα αυτή δεν ήταν του ιδρυτή και προέδρου του Τζαλαζίδη Μιλτιάδη.
Μάλιστα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή που ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν ήταν του ιδίου η ψήφος, το αρνήθηκε λέγοντας ότι στο εκλογικό κεντρο που πήγε να ψηφίσει δεν βρήκε ψηφοδέλτιο του κόμματος του με το όνομα σιδηρόδρομο «Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος (ΠΑ.Ε.Κ.Ε.)»
και μάλιστα έβρισε ''προδοτη και Ιούδα Ισκαριωτη'' τον έναν που θέλησε να ψηφίσει το κόμμα του.
Τι να πει κανείς!!!!

Βλυζιανά: Το χωριό της Χρυσής Αυγής


Σε «κάστρο» στης Χρυσής Αυγής έχει μετατραπεί μεγάλο τμήμα του Ξηρομέρου, αφού σε πολλά χωριά ο Λαϊκός Σύνδεσμος κατάγραψε διψήφια νούμερα. Στα Βλυζιανά, έφτασε το 43% και είναι πρώτο κόμμα

Τα αποτελέσματα δεν πρέπει να ξενίζουν αφού μια πρώτη «γεύση» υπήρχε από τις Περιφερειακές εκλογές το 2010. Όμως η Χρυσή Αυγή, απέκτησε ακόμη πιο ισχυρά ερείσματα στο Ξηρόμερο, με τις δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις,  δίνοντας έτσι μεγάλα ποσοστά στον Λαϊκό Σύνδεσμο.
Π.χ. στην Χρυσοβίτσα η Χρυσή Αυγή, πήρε 14,5%, στον Πρόδρομο 14,2%, στην Μπαμπίνη  13,87%, στην Κατούνα 16,2%, ενώ στα Βλυζιανά από 27,5%, έφτασε τον Ιούνιο στο 42,86% και στο συγκεκριμένο χωριό, είναι πρώτο κόμμα.
Σημαντικό ρόλο στις επιδόσεις αυτές, διαδραμάτισε η υποψηφιότητα του Ξηρομερίτη Δ. Μπαρμπαρούση, αλλά και η γενικότερη παρουσία του κόμματος στην περιοχή, που ήταν πολύ έντονη.

http://www.agriniopress.gr/

Απαγόρεψε το "Μακεδονία ξακουστή"


Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες σε στρατόπεδο της Βόρειας Ελλάδας. Διοικητής στρατοπέδου απαγόρευσε σε φαντάρους να τραγουδούν το «Μακεδονία ξακουστή…».

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής τους και ενόψει της ορκωμοσίας τους οι φαντάροι της 162ης Αυτοκινούμενης Μοίρας Βαρέως Πυροβολικού στα Γιαννιτσά παρήλαυναν με την εποπτεία του αρμόδιου λοχία. Λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθεί η εκπαίδευση, ο λοχίας παρότρυνε τους φαντάρους να τραγουδήσουν το «Μακεδονία ξακουστή…», το τραγούδι που υμνεί την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

Οκτώ εργαζόμενοι χάνουν κάθε ώρα τη δουλειά τους

5.426 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ 

Ταχύτερα απ' ό,τι σε οποιονδήποτε άλλον τομέα συνέχισαν να μειώνονται κατά τους πρώτους μήνες του 2012, λόγω της κρίσης, οι θέσεις εργασίας στον μεταποιητικό βιομηχανικό κλάδο. Ταχύτερα απ' ό,τι σε οποιονδήποτε άλλον τομέα συνέχισαν να μειώνονται κατά τους πρώτους μήνες του 2012, λόγω της κρίσης, οι θέσεις εργασίας στον μεταποιητικό βιομηχανικό κλάδο.

ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 247 Ε.Τ. ΚΑΜΠΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΟΥ

Το κεραμίδι Βάλτου ανακοινώνει τα αποτελέσματα της 17 Ιουνίου 2012

Εκλογείς 520
Ψήφισαν 268
Άκυρα 0
Λευκά 2
Έγκυρα 266
Ν Δ 90
ΣΥΡΙΖΑ 64
ΠΑΣΟΚ 40
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 22
Κ Κ Ε 8
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 23
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ 6
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ 4
ΛΑΟΣ 2
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ 1
ΑΝΤΑΡΣΙΑ 0
ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ 0
ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ 1
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 0
ΚΚΕ{μ-λ}Μ-Λ ΚΚΕ 1
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΟΝ 0
ΠΑΝΘΗΝΑ'Ι'ΚΟ ΚΙΝΗΜΑ 2
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ 1





Πρώτο κόμμα η Νέα Δημοκρατία

Η Νέα Δημοκρατία αναδεικνύεται στο πρώτο κόμμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου, με βάση τα επίσημα αποτελέσματα του υπουργείου Εσωτερικών. 

Με καταμετρημένο το 98,43% των ψήφων στο σύνολο της επικράτειας, η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 29,67% και 129 έδρες, ο ΣΥΡΙΖΑ 26,89% και 71 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 12,31% και 33 έδρες, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 7,49% και 20 έδρες, η Χρυσή Αυγή 6,92% και 18 έδρες, η Δημοκρατική Αριστερά 6,24% και 17 έδρες και το ΚΚΕ 4,51% και 12 έδρες. Η νέα Βουλή θα είναι επτακομματική.

Εκτός κοινοβουλίου μένουν τα ακόλουθα κόμματα:

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εκλογές 17 Ιουνίου 2012: Πού ψηφίζω


Με μια απλή εφαρμογή, σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών, μπορείτε να βρείτε το εκλογικό τμήμα και τη διεύθυνσή του, όπου θα ψηφίσετε την Κυριακή, καθώς και τον εκλογικό σας αριθμό.
Για να δείτε πού ψηφίζετε κάνετε κλικ εδώ.

Επίσης, με την ίδια εφαρμογή μπορείτε να βρείτε το εκλογικό σας τμήμα. Για να το βρείτε κάνετε κλικ εδώ.

Διότι σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και κυρίως, διαβασμένοι.


Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για 217 άτομα με 5μηνη απασχόληση.


 Στην πρόσληψη 217 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο νομό Αιτωλ/νίας, προχωρά η ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, στα πλαίσια του ΕΣΠΑ, για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα.

Συγκεκριμένα 140 άτομα θα προσληφθούν στο δήμο Αμφιλοχίας, 50 άτομα στο δήμο Μεσολογγίου, 8 άτομα στην Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλάσιου, 10 άτομα στο σύλλογο ΑμεΑ Γονέων & Φίλων, Ηλιαχτίδα-  Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας φροντίδας ΑμεΑ και 9 άτομα στο σύλλογο εθελοντών αιμοδοτών Θέρμου και Περιχώρων. Κάθε ωφελούμενος μπορεί να απασχοληθεί σε μία θέση εργασίας έως 5 μήνες μέσα σε διάστημα 12 μηνών. Οι συμμετέχοντες πρέπει να πληρούν τις κάτωθι προϋποθέσεις: να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα. Να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500€ το οικονομικό έτος 2010...



Αγρίνιο: Αυτοκτόνησε άνεργος στην αυλή του σπιτιού του!


Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι γείτονες του 55χρονου, που τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι που έμενε, μέσα σε μια λίμνη αίματος...
Σοκαρισμένη η κοινωνία του Καινούργιου από την αυτοκτονία του 55χρονου. Ο αυτόχειρας έβαλε τέρμα στη ζωή το βράδυ της Πέμπτης (14-06-2012), γύρω στις 20:30 στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα, με το θάνατό του να γίνεται αντιληπτός από τους περίοικους. Η αστυνομία διεξάγει τη σχετική προανάκριση για τα αίτια που οδήγησαν τον 55χρονο στο απονενοημένο διάβημα.

Ο 55χρονος πάντως, χωρίς οικογένεια, αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ενδεχομένως οικονομικά δεδομένης και της ανεργίας του. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, υποστηρίζουν πως δεν είχαν καταλάβει τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και κάνουν λόγο για έναν ήσυχο και ευγενικό άνθρωπο, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του...

www.newsit.gr/ 

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αρχίζουν κατασχέσεις για το χαράτσι στα ακίνητα!

Λίστα με περισσότερα από 500.000 ονόματα έστειλε η ΔΕΗ στο υπουργείο Οικονομικών, αφού με βάση τα στοιχεία της μέχρι και τις 30 Απριλίου 2011 δεν είχαν πληρώσει το ειδικό τέλος των ακινήτων. Πλέον, το Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων....

Επιφανειών του 2011 θα πληρωθεί στις εφορίες από όσους δεν το κατέβαλαν μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Το θέμα αυτό ήταν αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γ. Ζανιά και των επικεφαλής των μεγαλύτερων εφοριών και τελωνείων της χώρας, κατά τη διάρκεια ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζανιάς έδωσε κατευθύνσεις στους εφοριακούς ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ενημέρωσης των φορολογουμένων που δεν πλήρωσαν το χαράτσι και στην περίπτωση που αυτοί εξακολουθήσουν να μην το πληρώνουν να προχωρήσουν οι διαδικασίες από τα ειδικά τμήματα είσπραξης ληξιπρόθεσμων χρεών των ΔΟΥ.

Αυτό σημαίνει ότι οι εφορίες μπορούν να προχωρήσουν ακόμη και σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων.
 

Κασιδιάρης: Όλοι λένε να πάω να μιλήσω με τη Μέρκελ!


Με ένα κείμενο στο επίσημο site της Χρυσής Αυγής απαντά ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πρωινή δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στο Πρωινό Ant1 «Εμείς δεν θα πάμε στην Ευρώπη σαν τον Κασιδιάρη στην εκπομπή του ΑΝΤ1».

Διαβάστε το κείμενο όπως αναρτήθηκε με τίτλο «Αν πηγαίναμε στην Ευρώπη όπως ο Κασιδιάρης στον ΑΝΤ1...»

Σήμερα το πρωί, ο επικεφαλής του Σύριζα, ο οποίος αυτοπροβάλλεται ως ο μέγας εκφραστής της αντίδρασης ενάντια στο Μνημόνιο, δήλωσε ότι:

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

"ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΕΝΘΕΙ" ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ (ΣΑΚΙΑΣ) ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ.

 

Ο συμπατριώτης μας ο Θανάσης ο Κούτσικος δεν είναι πια μαζί μας.

Φίλε, συγγενή, χωριανέ Σάκη, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας Σάκη θα γίνει σήμερα 14/06/2012 στίς 11:00 π.μ στόν Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Λουτρό Αμφιλοχίας.

Σάκη Καλό σου ταξίδι.....

 

ΕΛΛΑΣ-ΤΣΕΧΙΑ 1-2 ....Η ΕΠΟ αφήνει απροστάτευτη την Εθνική.

Τζάμπα ήττα από την Τσεχία για την Εθνική Ελλάδος που κάνει την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά πολύ δύσκολη. Όλα παίζονται όμως against all odds.

Η Εθνική Ελλάδος δέχθηκε δύο γκολ μέσα στα πρώτα έξι λεπτά του αγώνα που είναι ρεκόρ πιο γρήγορων τερμάτων  στην ιστορία του Euro.

Επίσης, έσπασε το αήττητο του Σάντος που είχε ένα εντυπωσιακό σερί ενώ το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δέχθηκε δύο γκολ για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Εθνική Αργεντινής του Λεονέλ Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής το 2010.

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Έντονη αντίδραση του Κ. Μπαρμπαρούση για την επιστολή του Α. Μακρυπίδη


       Την έντονη αντίδραση του υποψηφίου βουλευτή της "Χρυσής Αυγής" Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, προκάλεσε η επιστολή του υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Μακρυπίδη σχετικά με τη Χρυσή Αυγή.
      Ο υποψήφιος βουλευτής της «Χρυσής Αυγής» Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σημειώνει:

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη!

Η διαρροή των «κρυφών δημοσκοπήσεων» και η πικρή αλήθεια για τη Ν.Δ.



Φωτογραφία για Η διαρροή των «κρυφών δημοσκοπήσεων» και η πικρή αλήθεια για τη Ν.Δ.Από το προπερασμένο Σάββατο που απαγορεύτηκε η δημοσιοποίηση των εκλογικών δημοσκοπήσεων σερφάροντας στο διαδίκτυο ανακαλύπτεις πληθώρα «κρυφών δημοσκοπήσεων» που δημοσιεύονται σε μεγάλα σάιτ και μπλογκς και οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από έγκυρες κι αξιόπιστες πηγές, που βέβαια δεν κατονομάζονται.

Δημοσκοπήσεις «κρυφές», λοιπόν, κι άρα αναξιόπιστες και κατευθυνόμενες που η δημοσιοποίησή τους αποσκοπεί στη δημιουργία κλίματος υπέρ ενός κόμματος και στον επηρεασμό του εκλογικού σώματος.

Ραγκούσης. Ο Βενιζέλος υπεύθυνος για την επερχόμενη τραγωδία


Παρασκηνιακή θύελλα ξεσήκωσε στο ΠΑΣΟΚ το μήνυμα που έστειλε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στους εσωκομματικούς του αντιπάλους ότι δεν θα δεχθεί αμφισβήτηση μετά τις εκλογές και ότι προετοιμάζεται να αλλάξει δομές και πρόσωπα.

Η πρώτη άμεση αμφισβήτηση ήρθε χθες από τον Γιάννη Ραγκούση με……
παρέμβαση στην προσωπική του ιστοσελίδα που είχε τίτλο «Οι υπεύθυνοι της επερχόμενης τραγωδίας». Ο κ. Ραγκούσης δείχνει εμμέσως πλην σαφώς τον κ. Βενιζέλο ως υπεύθυνο για την καταβαράθρωση του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές και διερωτάται : «Πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ που αναγκάστηκε να υιοθετήσει άκρως αντιδημοφιλή μέτρα τον Μάιο του 2010 κατάφερε να πετύχει μια καθολική νίκη στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, πώς και γιατί το ΠΑΣΟΚ παρέμενε σύμφωνα με τις έρευνες κοινή ςγνώμης κυρίαρχη πολιτική δύναμη μέχρι τον Ιούλιο του 2011;» εννοώντας ότι η κατάρρευση του κόμματος επήλθε από τη στιγμή που ο κ. Βενιζέλος ανέλαβε το υπουργείο Οικονομίας και στη συνέχεια την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

ΩΡΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ… ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ!


Όχι μόνο δεν προτίθενται να παρέχουν καμία βοήθεια στην κατεστραμμένη χώρα οι Έλληνες εφοπλιστές , αλλά αντιθέτως απειλούν ευθέως πως, εάν εκλεγεί κυβέρνηση που θα αρνηθεί το μνημόνιο, θα μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους στο εξωτερικό και θα χαθούν 60.000 θέσεις εργασίας!

Σύμφωνα με το Bloomberg, οι ελληνικές ναυτιλιακές εταιρείες και όσες συνδέονται με τον κλάδο απασχολούν 200.000 άτομα. Σχεδόν το ένα τρίτο εξ αυτών θα έχαναν τις δουλειές τους εάν οι Έλληνες εφοπλιστές αποφάσιζαν να μεταφέρουν τις επιχειρήσεις τους αλλού, αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο την ΕΣΕΕ.

Αγρίνιο: Τον έκλεψε μέσα στο ανσανσέρ της πολυκατοικίας


Ένας 68χρονος από το Αγρίνιο έπεσε θύμα νεαρής ρομά σήμερα το μεσημέρι σε ασανσέρ
πολυκατοικίας. Συγκεκριμένα ο 68χρονος, άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες, βρέθηκε  με την τσιγγάνα μέσα στο ασανσέρ πολυκατοικίας  κι όταν εκείνη βγήκε ο 68χρονος διαπίστωσε πως τα 1600 ευρώ που είχε στην τσέπη του παντελονιού του είχαν κάνει φτερά!
Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό της δράστιδος.
 www.agriniopress.gr

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Πρόταση πέντε σημείων για το μεταναστευτικό

Πρόταση πέντε σημείων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της παράνομης μετανάστευσης στην Πάτρα κατέθεσε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στη διάρκεια της σημερινής, ευρείας σύσκεψης φορέων για το μεταναστευτικό που συνεκλήθη στα γραφεία της Περιφέρειας ύστερα από απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ο Περιφερειάρχης, στην εισήγηση του, υπογράμμισε την αδυναμία του κράτους ν' ανταποκριθεί αποφασιστικά στη λύση του προβλήματος. «Βρισκόμαστε σ' ένα κρίσιμο και οριακό σημείο», τόνισε ο κ. Κατσιφάρας προσθέτοντας ότι θα είναι λάθος το πρόβλημα αυτό να οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις. «Να μην γίνουν όλοι εχθροί όλων», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης σημειώνοντας ότι απαιτούνται λύσεις άμεσες, βιώσιμες και δημοκρατικές. «Είναι ανάγκη να κάνουμε ένα βήμα μπροστά», είπε υπενθυμίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο ήδη απ' τις αρχές Απριλίου, στη συνεδρίαση του στη Βόνιτσα, είχε συζητήσει διεξοδικά το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και είχε λάβει θέση. Παράλληλα, ο κ. Κατσιφάρας τόνισε ότι «δεν πρέπει ως τοπικοί φορείς να επιτρέψουμε να δημιουργηθούν συνθήκες ζούγκλες στην κοινωνία».

Μυστικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις 9ης Ιουνίου 2012


Οι δημοσκόποι ακύρωσαν ΟΛΕΣ τις κυλιόμενες που διενεργούσαν έως την Πέμπτη και τις ξεκίνησαν από την αρχή εξαιτίας του επεισοδίου Κασιδιάρη - Κανέλλη.

Οπότε οτι γράφεται για χθεσινές ή προχθεσινές δημοσκοπήσεις είναι μπαρούφες του χειρότερου είδους. Ο καθένας γράφει οτι του κατέβει ανάλογα με τον χρηματοδότη του.
Προ ολίγου ενημερωθήκαμε για τα αποτελέσματα και αυτή την στιγμή τα ευρήματα όλων των κυλιόμενων τηλεφωνικών μετρήσεων ΚΑΙ των ΜΜΕ (2) ΚΑΙ των κομμάτων (3) συμπίπτουν στα εξής:

«Τραμπούκα» και «μπολσεβίκα» η Λίανα Κανέλλη

Στην υπόθεση της επίθεσης του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Λιάνας Κανέλλη επανήλθε ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη. Αποκάλεσε την κ. Κανέλλη «τραμπούκα» και «μπολσεβίκα» που βρίζει και....
ψευδολογεί. Εμείς δεν είμαστε η ψόφια δεξιά της σφαλιάρας, είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, ενώ για τον Προκόπη Παυλόπουλο ανέφερε ότι αφού δεν μπόρεσε να σώσει τη Λιάνα Κανέλλη από τα χαστούκια, πώς θα σώσει τη χώρα από τους κομμουνιστές.
Σύμφωνα με το skai.gr, έκανε αναφορά στα οκτώ μέλη της Χρυσής Αυγής που συνελήφθησαν στη Βέροια, μεταξύ αυτών και ο υποψήφιος βουλευτής Ιωάννης Σαχινίδης, που δικάζονται σήμερα για επικίνδυνη σωματική βλάβη, διακεκριμένες φθορές, εξύβριση και απειλή. Όπως είπε ο κ. Μιχαλολιάκος, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν συνέλαβε αυτούς που τους επιτέθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι για σήμερα έχει οριστεί και η εξ αναβολής εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενο τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σαν χθές η σφαγή αμάχων στο Δίστομο από τους Ναζί ....

Σαν χθές στο Δίστομο του νομού Βοιωτίας έγινε τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο μια από τις μεγαλύτερες σφαγές αμάχων από τις Γερμανικές κατοχικές δυνάμεις στην Ελλάδα.
Στις 10 Ιουνίου του 1944 ο Fritz Laufenbach, λοχαγός των SS του 2ου λόχου του 1ου τάγματος του 7ου τεθωρακισμένου συντάγματος της αστυνομίας SS, έλαβε διαταγή να μετακινήσει τον λόχο του από την Λειβαδιά προς το Δίστομο, Στείρι και Κυριάκι με σκοπό τον εντοπισμό ανταρτών στην δυτική πλευρά του Ελικώνα. 
Σαν δόλωμα οι Γερμανοί είχαν 2 επιταγμένα Ελληνικά φορτηγά γεμάτα με άνδρες των SS μεταμφιεσμένους σε χωρικούς, που προπορεύονταν της κύριας φάλαγγας.


Ταυτόχρονα ο 10ος και 11ος λόχος του 3ου τάγματος από την Άμφισσα κατευθυνόταν προς το Δίστομο για να συναντήσουν τον 2ο λόχο. Οι 3 λόχοι συναντήθηκαν χωρίς να έχουν εντοπίσει αντάρτες εκτός από 18 παιδιά που κρύβονταν σε γύρω στάνες.

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Τα έψαλαν στο Μπαρμπαρούση στη Ναύπακτο.

Φραστική επίθεση δέχθηκε χθες το απόγευμα ο υπ.βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ.Μπαρμπαρούσης κατά την επίσκεψή του στη Ναύπακτο.
Ο υπ.βουλευτής βρέθηκε σε γνωστό κατάστημα της παραλίας της Ψανής.Στη θέα του,ομάδα νεαρών κρατώντας πανό διαμαρτυρίας φώναζαν εναντίον του συνθήματα για να εγκαταλείψει την πόλη.Ο κ.Μπαρμπαρούσης ψύχραιμος δεν αντέδρασε,ενώ λίγο αργότερα αποχώρησε.

nafpaktianews.gr

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Περί τα 25 εκατ. ευρώ θα λάβουν προσεχώς οι καπνοπαραγωγοί

Το ποσό των 24,945 εκατ. ευρώ θα καταβληθεί την προσεχή Δευτέρα, 11 Ιουνίου, σε 16.898 δικαιούχους καπνοπαραγωγωγούς στο πλαίσιο του Μέτρου 144 «Εκμεταλλεύσεις υπό αναδιάρθρωση λόγω μεταρρύθμισης της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς».

Η ενημέρωση των δικαιούχων για τα ποσά πληρωμής τους θα είναι δυνατή από σήμερα το απόγευμα από την ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ, μετά τις 7.μ.μ. (www.opekepe.gr).

Με τη συγκεκριμένη πληρωμή, οι καπνοπαραγωγοί στους οποίους έχει καταβληθεί η δεύτερη ετήσια δόση ανέρχονται σε 22.403, στους οποίους έχει πιστωθεί συνολικά το ποσό των 35.044.844 ευρώ.
Επιμέλεια: Μυρτώ Τσάβαλου

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Αποκάλυψη βόμβα Έλληνα πιλότου:«Σας ψεκάζουμε σαν κατσαρίδες»[video]

 

Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά!
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο και δε θα πιστεύετε στα αυτιά σας...  


blog.menoumeaito.gr/

Χόρεψε το χορό του Ζαλόγγου, άνεργη και πεινασμένη

Τα οικονομικά προβλήματα και η ανεργία οδήγησαν μια 55χρονη γυναίκα από την Αγ. Παρασκευή στην αυτοκτονία. Ηταν άνεργη η ίδια ο σύζυγος της και η κόρη της.

Η 55χρονη αυτοκτόνησε λίγο πριν από  τις 9 το πρωί πέφτοντας από την ταράτσα της πολυκατοικίας που ζούσε στην οδό Αγ. Γεωργίου. Ούτε η κόρη αλλά ούτε και ο σύζυγος της κατάλαβαν τι είχε στο μυαλό της η γυναίκα.
Τους τελευταίους μήνες η οικογένεια δεν είχε κανένα εισόδημα μιας και τα τρία μέλη της ήταν χωρίς δουλειά και οι οικονομικές υποχρεώσεις συσσωρεύονταν.

Στην Ελλάδα η μεγαλύτερη αύξηση αυτοκτονιών πανευρωπαϊκά

Η επίσημη ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για την επίθεση...

-Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

 Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη.

 Πριν αναφερθούμε σε αυτό ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν τους αποκλείουμε εμείς. 

Ζητά debate ο Σταμάτης από τους συνυποψήφιους του στην Αιτωλοακαρνανία

Mε επιστολή του στους υποψηφίους και εκπροσώπους των κομμάτων ο υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες Δ. Σταμάτης, ζητά από τους συνυποψήφιους του και τα ΜΜΕ της Αιτωλοακαρνανίας debate την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Σταμάτη:
«Αξιότιμοι συνυποψήφιοι – εκπρόσωποι κομμάτων
Στις νέες εκλογές που οδηγείται η χώρα μας στις 17 Ιουνίου, θα πρέπει οι πολίτες να γνωρίζουν την ξεκάθαρη αλήθεια για την πραγματική κατάσταση που βρισκόμαστε, καθώς και τις προτάσεις κάθε κόμματος για το Αύριο και το Μέλλον της χώρας.
Στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο, δυστυχώς κάποιοι απέφυγαν την ελεύθερη αντιπαράθεση απόψεων, θέσεων και ιδεών. Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα, πρέπει να δώσουμε την ευχέρεια σε κάθε Ελληνίδα και σε κάθε Έλληνα να ενημερωθεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως επιτάσσει και ο πολιτικός πολιτισμός που είναι ο χαρακτήρας και η ποιότητα της Πολιτικής και της Δημοκρατίας.
Για το λόγο αυτό καλώ όλα τα πολιτικά κόμματα σε τηλεμαχία «debate» από τα Μ.Μ.Ε. της Αιτωλοακαρνανίας, ώστε ο πολίτης να ακούσει, να συγκρίνει και να αποφασίσει με σύνεση και παρρησία


www.agrinioculture.gr/ 

Ο Μάνος στην Αιτωλοακαρνανία – 8 Ιουνίου

Ο πρόεδρος της «Δράσης» Στέφανος Μάνος θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας την Παρασκευή, 8 Ιουνίου. Το πρωί θα επισκεφτεί τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου στο Μεσολόγγι και εν συνεχεία θα έχει συνάντηση με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου.

Αργότερα θα μεταβεί στο Αγρίνιο όπου πρώτα θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγρινίου και μετά με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας. Στις 8 το βράδυ ο κ. Μάνος θα παρουσιάσει τις θέσεις του συνασπισμού «δημιουργία ξανά!» σε κεντρική ομιλία που θα γίνει στο Παπαστράτειο Μέγαρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μάνος έχει εστιάσει ιδιαίτερα στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας καθώς πιστεύει ότι είναι μεγάλες οι πιθανότητες να εκλεχθεί βουλευτής του συνασπισμού στο Νομό.

Κασιδιάρης: Πρώτη με χτύπησε η Κανέλλη και αμύνθηκα, θα κάνω μήνυση

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης μετά το επεισόδιο με την Λίανα Κανέλλη υποστήριξε πως η βουλευτής του ΚΚΕ ήταν εκείνη που τον χτύπησε πρώτη και εκείνος αμύνθηκε. Μάλιστα ο κ.Κασιδιάρης υποστήριξε πως θα κάνει μήνυση κατά της Λιάνας Κανέλλη.

Μιλώντας στο newsbeast.gr ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής τόνισε «Πρώτη με χτύπησε η Λιάνα Κανέλλη και αμύνθηκα και γι' αυτό θα μηνυθεί». Μάλιστα υποστήριξε ακόμα πως αν δεν προβληθεί το βίντεο από την αρχή του, θα καταθέσει μήνυση και σε βάρος του ΑΝΤ1.

www.parapolitika.gr 

Τώρα -Περιπολικά στον ΑΝΤ1 για τον Κασιδιάρη.

Αυτή την ώρα πειπολικά βρίσκονται έξω από τον ΑΝΤ1, ενώ άνδρες της Αστυνομίας αναζητούν τον Ηλία Κασιδιάρη, που έσπασε την πόρτα του στούντιο και διέφυγε μετά το περιστατικό

 www.enikos.gr/

Ο Κασιδιάρης χαστούκισε την Κανέλλη στον αέρα

Απίστευτες σκηνές

Σκηνές που προσβάλλουν τη δημοκρατία εκτυλίχθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη στον ANT1, όπου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Κασιδιάρης, χαστούκισε στον "αέρα" την βουλευτή του ΚΚΕ, Λ. Καννέλη, ενώ πέταξε και ποτήρι με νερό στην κα. Δούρου του ΣΥΡΙΖΑ!

Δείτε το βίντεο:

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Σημαντικά έργα που αναμένεται να δώσουν ανάπτυξη στο Δήμο Αμφιλοχίας υλοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή

Σημαντικά έργα που αναμένεται να δώσουν ανάπτυξη στο Δήμο Αμφιλοχίας υλοποιούνται από τη Δημοτική Αρχή .Μεταξύ των έργων είναι η ύδρευση και η αποχέτευση της πόλης ,η ον λάιν παρακολούθηση της κατανάλωσης νερού από τους δημότες καθώς και οδικά έργα που θα βοηθήσουν στη διακίνηση των προ'ι'όντων .

Δείτε εδώ το βίντεο με το ρεπορτάζ

 www.axeloostv.gr/


 

Στρατιωτικός στήν Άρτα έκλεβε γιά να φάει!!


Στα πράσα έπιασαν οι άνδρες της Ασφάλειας τον διαρρήκτη που επιχειρούσε να τρυπώσει σε ένα μίνι μάρκετ στην
Άρτα. Έμειναν άναυδοι, όμως, όταν ο δράστης τους αποκάλυψε πως είναι μόνιμος υπαξιωματικός του Στρατού και αναγκάστηκε να κλέψει γιατί δεν είχε να φάει!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο 43χρονος, είναι μόνιμος επιλοχίας και υπηρετεί στο Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Άρτας. Όμως, αυτό που έχει απομείνει από το μισθό του μετά τις περικοπές, δεν του έφτανε ούτε για τα στοιχειώδη και αποφάσισε να διαρρήξει το κατάστημα για να πάρει τρόφιμα, ποτά, αλλά και χρήματα!

Ο υπαξιωματικός που κατάγεται από την Άρτα οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας, όπου έφτασαν άνδρες της Στρατονομίας οι οποίοι τον παρέλαβαν για να τον οδηγήσουν σε στρατιωτικό εισαγγελέα, μια και λόγω της ιδιότητάς του δεν υπόκειται στην ποινική δικαιοσύνη. 

«Φυλλοροεί» η «Δημιουργία Ξανά» του Θ. Τζήμερου

Παραιτούνται από τα όργανα της "Δημιουργίας Ξανά" του Θάνου Τζήμερου στελέχη και συνεργάτες του κόμματος, εκφράζοντας τη διαφωνία τους με τις επιλογές του επικεφαλής του σχηματισμού και καταγγέλλοντας τον τρόπο λήψης αποφάσεων.

Προ ολίγων ημερών, την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιπρόεδρος και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Δημιουργίας Ξανά, κ. Κ. Λουκόπουλος, σημειώνοντας την αντίθεσή του με την επιλογή σύμπραξης του κ. Τζήμερου με τον κ. Στ. Μάνο, ενώ την Τετάρτη την παραίτησή του από την εθνική επιτροπή του κόμματος ανακοίνωσε με επιστολή του, το μέλος του οργάνου, κ. Εμμ. Επιτροπάκης.

Στην επιστολή του μεταξύ των άλλων καταγγέλλει τον κ. Τζήμερο για παράδοση σε συμφέροντα και «απόπειρα διαφθοράς», ενώ σημειώνει μεταξύ των άλλων ότι ο πρόεδρος του κόμματος «έπαιρνε και παίρνει όλες τις αποφάσεις μόνος του, συνεπικουρούμενος από το σοφέρ και τη γραμματέα του, οι οποίοι συμμετέχουν σε όλες τις διαπραγματεύσεις, τη στιγμή που ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του κόμματος και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου έχουν παντελή άγνοια».

'' Έφυγε ο Αθηνόδωρος Προύσαλης

 
sansimera.gr

Φτωχότερο είναι από την Τρίτη το ελληνικό θέατρο μετά το θάνατο του Αθηνόδωρου Προύσαλη, ο οποίος κατέγραψε αμέτρητους επιτυχημένους ρόλους για παραπάνω από μισό αιώνα.

Ο Αθηνόδωρος Προύσαλης γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του «Ωδείου Αθηνών» και συνεργάστηκε με πολλούς θιάσους ανάμεσα στους οποίους και το Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν.
Πρωτοεμφανίστηκε στην σκηνή το 1953 στο έργο «Ο τρομερός καλόγερος» ενώ κλασσική θεωρήθηκε η ερμηνεία του στον ρόλο του «μόρτη κάπελα» στην ταινία «μια Ιταλίδα από την Κυψέλη».
Στις περισσότερες ταινίες ενσάρκωνε τον ρόλο του μάγκα ενώ τα τελευταία χρόνια έπαιζε στην τηλεόραση τον αξιαγάπητο παππού.

Η αρχαιοκαπηλία στην κατοχή

Οι σημαντικότερες συλλογές αρχαιοτήτων, σήμερα, στον πλανήτη θεωρούνται, κατά σειράν, της Αγγλίας, της Γαλλίας και της Γερμανίας και τέταρτη της Ελλάδος, παρά το γεγονός ότι καμία από τις τρεις πρώτες χώρες δεν διαθέτει… αρχαία ιστορία!

Ξεκινώντας με αυτή τη διαπίστωση, ο συγγραφέας-λαογράφος, δημοσιογράφος Γιώργος Λεκάκης, ξεκινάει το νέο του βιβλίο-ντοκουμέντο, με τίτλο «Αρχαιοκαπηλίες των Γερμανών στην Ελλάδα επί Κατοχής» (εκδ. Κάδμος).

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

«Μέθυσαν» οι κοινοτικοί υπάλληλοι στις Βρυξέλλες από ελληνικό κρασί


Ελλάδα δε σημαίνει μόνο οικονομική κρίση, Ελλάδα είναι και η γαστρονομία και η κουλτούρα της, για αυτό και το ελληνικό κρασί είχε την τιμητική του στις Βρυξέλλες, στο Διευθυντήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μάλιστα σε στρατηγικό σημείο, λίγο πιο πέρα από το γραφείο του Προέδρου της Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στα Νέα, τα ποτήρια Βέλγων, Γάλλων, Σλοβάκων και Φιλανδών δε σταμάτησαν να γεμίζουν από τις ελληνικές ποικιλίες κρασιού. Η πρωτοβουλία ανήκει στον γραμματέα της Ελληνικής Κοινότητας, Γιώργο Μάλλιαρη ο οποίος δήλωσε πως «το σκεπτικό ήταν πως η Ελλάδα έχει ούτε λίγο ούτε πολύ 320 ποικιλίες από τις οποίες μπορεί να παραχθεί κρασί. Είπαμε επιπλέον ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε και διεθνώς το γεγονός πως η χώρα μας έχει τον πιο παλιό αμπελώνα παγκοσμίως. Ειδικά εν μέσω κρίσης, ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς τους Έλληνες του Βελγίου να κάνουμε μια κίνηση που θα τονώσει τους συμπατριώτες μας οινοπαραγωγούς και θα δημιουργήσει ίσως και πιθανό αντίκτυπο».

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Αλλοδαποί αρπάζουν και μαγειρεύουν αδέσποτα ζώα ! ! !


Ενα φωτογραφικό υλικό -γροθιά στο στομάχι- με φρικτές εικόνες ακρωτηριασμένων σκύλων ή γατών και δεκάδες (συγκεκριμένες) καταγγελίες για «λειτουργία» υπαίθριων σφαγείων αδέσποτων σε κεντρικές αθηναϊκές περιοχές, από αλλοδαπούς που σκοτώνουν τα ζώα προκειμένου να τα… φάνε, βρίσκονται στα χέρια της «εισαγγελέως ζώων» Κωνσταντίνας Αγγελοπούλου. Το ανατριχιαστικό υλικό έστειλε, προχθές, στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών η Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία, ζητώντας «παρέμβαση ώστε να σταματήσει ο βάναυσος αφανισμός ζώων προς βρώσιν από αλλοδαπούς».

Οπως λέει στη «δημοκρατία» η Λιάνα Αλεξανδρή, διευθύντρια της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας, οι καταγγελίες εστιάζουν σε συγκεκριμένες (κυρίως υποβαθμισμένες) περιοχές του κέντρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι σήμερα, θα ενημερωθούν για τις καταγγελίες (αφορούν τον τρόπο σφαγής σκύλων, τεμαχισμού τους και οδήγησής τους στην πυρά) όλα τα αστυνομικά τμήματα των συγκεκριμένων περιοχών, ενώ η εισαγγελέας ερευνά την εγκυρότητα του υλικού και το περιεχόμενο των καταγγελιών.

Κασιδιάρης σε Καψή: Ο Μπόμπολας σε πληρώνει να τρομοκρατείς τον κόσμο [βίντεο]

Θερμό επεισόδιο εκτυλίχτηκε στην εκπομπή του Μανώλη Καψή «Η ώρα της κάλπης» πριν από λίγο μεταξύ του παρουσιαστή και του καλεσμένου εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Η. Κασιδιάρη.

Μόλις έλαβε τον λόγο ο υποψήφιος Βουλευτής τόνισε ότι το κόμμα του έχει αποκλειστεί από τα κανάλια εδώ και 4 χρόνια. «Τώρα είστε αναγκασμένοι να μας καλείτε», είπε και ο Μανώλης Καψής παραδέχτηκε το γεγονός λέγοντας «έχετε δίκιο».

Αμέσως μετά ο Η. Κασιδιάρης χαρακτήρισε τον παρουσιαστή «μαθητευόμενο μάγο» ανάβοντας τα αίματα και είπε ότι ο «Μανώλης Καψής δεν είναι δημοσιογράφος αλλά εκπρόσωπος της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» και εκείνος του απάντησε πως «δεν θα επιτρέψει προσβολές». Το μικρόφωνο του υποψήφιου έκλεισε και εκείνος αποχώρησε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η γυμνή, ματωμένη κοπέλα με την ελληνική σημαία που κάνει το γύρο του Facebook


Η συγκλονιστική φωτογραφία που κάνει το γύρο του Διαδικτύου και καθηλώνει τους χρήστες του Facebook και των λοιπών social media. «Είμαστε ακόμα ζωντανοί. Το μόνο που θέλουμε είναι ειρήνη αλλά… πρέπει να παλέψουμε», λέει το μήνυμα.

Μια γυμνή κοπέλα, ματωμένη, κρατά την ελληνική σημαία.Η εικόνα αναρτήθηκε αρχικά στο dimitristheathens.blogspot.gr, προσωπικό blog του δημιουργού της, ο οποίος στη συνέχεια τη μοιράστηκε στο Facebook, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.

Δημοσιεύτηκε στο blog με το εξής κείμενο:

ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΝ/ΝΙΑΣ.

Με έναν λιγότερο η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο της στον νομό Αιτωλοακαρνανίας. Η μία υποψηφιότητα δεν συμπληρώθηκε μετά τον ξαφνικό θάνατο του Γεωργίου Μπακογιώργου

Το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου:

1) ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ

2) ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

3) ΜΠΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

4) ΝΤΑΪΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ

5) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ....

   

ΕΠΙΚΑΙΡΟ - ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ!!!

 

 

http://www.timi.gr

Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

Συζήτηση με την Αγγελική Φατούρου (Βίντεο)

Με ευκαιρία των προσεχών βουλευτικών εκλογών, θα φιλοξενήσουμε διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό συντρόφους από όλους τους σχηματισμούς της αριστεράς. Θα συζητήσουμε μαζί τους για το διακύβευμα των εκλογών, και την πολιτική κατάσταση που διαμορφώνεται στην χώρα μας.

Παράλληλα θα παραθέτουμε βίντεο με συνεντεύξεις από στελέχη αυτών των κομμάτων.

Ξεκινάμε με ένα βίντεο στο οποίο η συνδικαλίστρια εκπαιδευτικός Αγγελική Φατούρου στέλεχος της Εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ(μ_λ)ΜΛ ΚΚΕ συζητάει με τον σύντροφο Βασίλη Διαμάντη.



βαθυ κοκκινο

NEXT PAGE